Odkiaľ zobrať šablónu na obaly na svadobné čokoládky?

Dělali jste si sami obaly na čokoládky? kde vzít šablonu? nemáte někdo?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, pokud si je budeš vyrábět sama, tak si i sama šablonu uděláš :) NEbo mrkni na svatebnidekorace a tak. Všude toho je hafo ;-)
Odpovědět
no vím jak to vypadá, ale jestli někdo nemá jak to udělat, chtěla jsem aby bylo i zezadu něco napsané :) udá se mi to náročné.
Odpovědět
Profilova fotka
V malování, wordu či jiném programu si to nakreslíš a pak jen vytisknout. MYslím, že těžké to nebude ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda budu také dělat sama a jen podle vlastní fantazie, předlohu nemám. Ale myslím, že to zvládnem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si taky myslím, že z toho všeho na svatbu bude tohle nejjednodušší x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jediné co jsem si našla, tak to je obrázek, který bude z vrchu, to byla jako šablona pro barvičky na sklo, tak ji přebarvím. S tvořením já problémy nemám, už mám i celé svateb. noviny a mám myslím 16 str. Teda nechci se chlubi :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, taky na nich pracuju, a taky to bude cca těch 15 stránek. O čokoládkách jsem přemýšlela, ale už i tak tam toho bude dost :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My je budeme mít jako dárek pro hosty + jmenovku zároveň.
Odpovědět
no tak jsem se vrhla na čokoládky, obal jsem vymyslela :-) , ale nevím jak ho spojit, jelikož mám nápis na obou stranách. jak to máte vy? nebo jak to budete dělat vy?
Odpovědět
Co zkusit oboustrannou lepící pásku? Já si takovu koupila na lepení fotek, po oddělání toho "vršku" zbyde jen vrstvíčka lepidla a drží to fakt hodně. Prostě ustřihneš třeba 3mm pásek, nalepíš na jeden konec, "odtrhneš" tu ochrannou vrstvu , přiložíš druhý konec obalu, a není to vidět, není to opatlané od lepidla, ty taky ne, .... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si nechali udělat reklamní čokoládky přímo ve specializované firmě. Kdybych to ale řešila doma, tak bych tam nejspíš cákla trochu lepidla. Oni to mají také slepené.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme lepili obyč koresem a taky sem nebyla od lepidla :-) Slepili jsme jenom ten papírek, nelepili sme to k tomu... I origoš čokolády jsou tak dělané... ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
také budu vyrábět etikety na med a medovinu a čokoládky, ale nedaří se mi nikde stáhnout obrázek nevěsty a ženicha, všude je to s nějaký logem web stránek a tak. Máte tip kde stáhnout zdarma a bez loga...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?