Kde v Praze seženu krabičky na výslužky?

Kde kupujete krabicky pro hosty na zbyle jidlo z hostiny? Byla jsem v Tescu a nic
Odpovědět
V Ječné ulici je zhruba v polovině (po levé straně ve směru z Karláku nahoru, vystoupit na zastávce Štěpánská) takové papírnictví, co vypadá stále jako za komančů - a tam se dá sehnat snad úplně všechno. Krabiček mají několik druhů v dobrých cenách :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taktéž jsem chtěla doporučit papírnictví v Ječné :-) nebo nejlevnější košíčky a krabice různých tvarů a velikostí jsou na http://www.rtc.cz/obaly-pro-napoje-a-... rozvoz po Praze mají myslím nad 500,- zadarmo
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem chtela v Jecne, ale uz to tu je, tak jen pripojuji, ze obycejny bilyy kosicek tam stoji 2,- Pak maji s zlatym potiskem snad kolem 4,- Takze smesne ceny :-) Sezenes tam i krabice, ale nemaji male. A maji tam i celofan na dno kosicku/krabic, takze komplet sortiment.
Odpovědět
Já jsem si je objednala z internetu spolu s ostatním, ale náhodou jsem je viděla i v síti prodejen Glóbus v sekci párty kelímků, umělých příborů, ubrousků.... 1O ks za 29,90 Kč obyčejné bílé skládací košíčky na výslužku, já osobně jsem je dozdobila mašlí a ubrouskem do barvy svatby :-)
Odpovědět
Zeptej se v papírnictví, ve větším je budou mít. Nebo jsem je viděla i v hračkárně WIKY
Odpovědět
Pokud muzu doporucit, zkus firmu s obaly STAMA. Ma zasilkovy prodej a super SAMOSKLADACI svatebni krabicky! Jsou slozene jednim tahem! Doporucuji. Koukni na net www tečka obaly-dekorace tečka cz
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
http://www.svatebni-raj.cz/cz-kategor... zkus tady
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?