Kde seženeme minilahvičky na alkohol?

Prosím vás, netušíte někdo, kde se dají sehnat malé minilahvičky na alkohol na internetu??? Máme v plánu hostům dát minilahvičku naší slivovice a udělat na to etiketu :-), slivovice by byla, jen ta lahvička není...nebo, nemát někdo nápad, jaký netradiční dáreček svatebčanům dát? Čokoládky a mandle nechceme...děkuji, Lucie
Odpovědět
Myslím že levněji vyjdou minivínečka. My jsme kupovali v makru ale dají se koupit i jinde. :-)
Odpovědět
žádné. Já na svatbách dostala maximálně tak kus z dortů nebo zbylé zákusky :-) A později vypálené DVD s videem ze svatby.
Odpovědět
Myslím, že je seženeš v Ikee, někdo to tu kdysi psal. Nebo potom zkusit nějakého dodavatele vín...neob pořídit placatice :-) Já osobně také nejsem pro dárečky, je to sice hezké, ale přitom, kolik toho zařizujeme (kapela, dekorace, jídlo, pití) už mi to přijde zbytečné. Raději dám rodičům a dodavatelům, když se budou hodně snažit.
Odpovědět
Já jsem původně nějaké extra dárečky neplánovala. Ale nakonec jsem každému udělala výslužku, kde vedle koláčků bylo minivíno, které jsem sami zdobili, pak čokoládka, vím,že tu má taky každý,ale mě se líbily, tak jsem si nemohla pomoct a nakonec speciální obrázek, který má sloužit jako upomínka na tento den. Vše mám ve fotoblogu vyfoceno. Ty malý lahvičky asi budou trochu problém, tedy pokud je chceš prázdné. Ale věřím,že na internetu by se něco našlo.
Odpovědět
Ahoj, myslím že dárečky jako mini vína s vlastní etiketou pro hosty jsou super. Může se jimi nahradit klasická výslužka (tady v Praze se už moc nedělá) a nebo je rozdávat spolu se svatebním oznámením. Super ceny od 23 Kč za kus mají v minivina
Odpovědět
Profilova fotka
Taky máme výslužky: mini vína, etikety udělám sama a k tomu dáme koláčky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?