Jaké dárečky pro svědky a družičky?

Profilova fotka
Čím jste obdarovali své svědky, popřípadě družičky ?? :-)
Odpovědět
Nemyslím si, že je nutné je nějak obdarovávat. Když jsem byla kámošce svědčit, tak jsem neočekávala (vlastně mě ani nenapadlo), že mi něco dá. Nechala nám vyrobit (mě a druhé svědkyni) květinový náramky sladěný s její kytkou. Líbily se mi a potěšilo mne to. Popravdě mě přijde divný obdarovávat svědky či družičky něčím jiným, než třeba kytičkou. Vždyť největším darem je, že můžou být s vámi v tak důležitý den (to nemluvím o tom, že je na svatbě spousta zábavy a jídla :-D ). Chápu, že to myslíš jako památku, ale pro mě je největší památkou to, že jsem tam byla, užila si to a mám akorát jejich pooznámení se svatební fotkou na poličce. Asi bych nějakého "činčuráka" nebo něco takového ani neocenila...
Odpovědět
@lady_giraffe Tvůj činčurák mě při pondělním odpoledni dost rozsekal:-DDDDD Jinak také jsem nedostala žádný dáreček, když jsem svědčila a ani jsem to neočekávala;-) Kytičku jsem bohužel zapomněla v restauraci, kde byla hostina:-(
Odpovědět
@evush veselo musí být :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lady_giraffe No já jim ani nic dávat nechtěla..ale tady jsem už několikrát četla že maj něco pro svědky a družičky..tak jsem se musela optat jak to doopravdy teda je :-) Aby pak někdo něco nečekal a já na to nebyla připravena ;-) Jinak svědek odemně dostane kravatu a svědkyně s družičkami kytičku..kdybych já někomu šla za svědka či za družičku, taky bych nic nečekala, spíš naopak..ale jinej kraj, jinej mrav..
Odpovědět
Profilova fotka
moje svědkyně dostala stejnou kytičku jako jsem měla já, jen menší, a ta jí zůstala. Manžel dal svému svědkovi flašku. Původně jsem přemýšlela, že bych jí dala udělat na památku zrcátko, které jsme dali dělat maminkám. Bylo to z designempathy a mají tam opravdu moc hezký věcičky :-)
Odpovědět
ahoj zdravím, netušila jsem, že se svědkům musí dávat nějaký dar?? :-o Proč to tak vlastně je?? :-.
Odpovědět
@raniha Nenech se tady tím rozházet. Spousta lidí tu kapku přehání :-p Prostě to udělej, jak to cítíš ty a na to co je IN se vykašli ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem se moji svědkyně přímo zeptala co by chtěla:-)) a ona mi odpovedela, že nic neocekava že ona je ta, ktera mi má dát dar:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Já svatbu neplánuji a tak bohužel nevím, jestli je to nutné či ne, také bych se přikláněla k tomu, abyste to udělala jak chcete vy :) Hodne lidí si u nás bere pro svědka bud manžetky, či otvírák na pivo s poděkováním a pro svědkyni, náušničky, prstýnek, zrcátko s poděkováním. Můžete se k nám podívat na nějakou inspiraci.
Odpovědět
Co třeba náramek v barvě svatby s datumem obřadu a svatebním motivem?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?