Jak vyrobit prstýnky do výslužek?

Ahoj, máte některá nějaký typ, jak by se dali vyrobit nebo, kde levně pořídit prstýnky do výslužek.? Při ceně cca 6,- za jeden prstýnek je pro mě jejich kupování při naší vetší svatbě nemyslitelné . Děkuji za odpovědi.
Odpovědět
ahoj, a je to nutné? Stejně to lidi vyhodí spolu s krabičkou, dej na to kus buxusu a ozdob mašlí a udělá to stejnou parádu :)
Odpovědět
Máš na mysli něco takového?
Odpovědět
My jsme prstýnkama zdobili cukroví, které se dávalo do výslužek - na každou výslužku pár "parádních" kousků a dělala jsem je ze zlaté stužky, kterou jsem normálně koupila v galanterce (odhadem nějakých 15 Kč/m) a pak jsme celý večer stříhali a lepili vteřinovkou. Jako forma posloužily dvě rozdílně silné vařečky. Spoj se zamáčknul do polevy a bylo. Pokud bys vkládala jen do krabičky, chce to přivázat aspoň k myrtě, aby to spojení nebylo na očích. Z metru stužky těch prstýnků uděláš cca 20.
Odpovědět
nastříhat zavařovací zlaté víčko, tak se to dělá u nás, je to asi nejlevnější varianta. ;-) mašličku k tomu, myrtu a je to.
Odpovědět
Buď si je můžete vyrobit sama např. i ze zlaté plastové stuhy (taky koupíte u nás), nebo máme různé již hotové prstýnky a ozdoby do koláčů již od 1,20 Kč/ks. 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?