Jak vyrobím doma svatební čokoládky?

Ahoj, stačí koupit ty malé čokoládky a pak to na to jen nalepit? Máte někdo nějaký "fígl"?:) Děkuji
Odpovědět
1
2
@macetka Přesně tak :-) já jsem koupila miničokoládky, vytiskla jsem si přebaly (jen proužek papíru, nebalila jsem tu čokoládku znova stylem jako dárek) a vzadu jsem to jen přelepila takovými těmi samolepícími štítky na adresy ;-) Jediné, nad čím člověk musí zauvažovat je, zda to dát znova i do alobalu, páč já měla miničokoládky, které byly rovnou balené v papíru, bez alobalu vevnitř. Takže jsem je ještě zabalila do alobalu, aby nebyl vidět původní obal.
Odpovědět
Profilova fotka
@macetka Dobrý den, pokud byste měla zájem, můžu Vám nabídnout výborné belgické čokoládky od předního výrobce čokolád Barry Callebaut /samozřejmě staniol na čokoládce je :-) Máme v nabídce 5,5g i 20g - možnost vytvořit obal dle Vašeho zadání - vše profi grafikem a na profi tiskárně. cena menší je 7,- Kč. Při koupi spolu s minivíny s etiketou dle přání snoubenců - s čokoládkou ve stejném stylu - cena za čokoládku 6,-Kč. Za minivínka 45,-Kč. Pokud máte zájem - mrkněte k nám do profilu a na fotoblogy. Jsem moc ráda, že nevěsty jsou se zbožím od nás spokojené - viz naše hodnocení :-) Mějte se krásně, a přeji příjemné plánování :-)
Odpovědět
@hannnahs jéé, děkuji :) tak to asi fakt nebude tak těžké, jak jsem si myslela :) snad to zvládnu :)
Odpovědět
@vinoadarky_slavnostnichvile děkuji za nabídku, ale chci si to zkusit udělat sama :)
Odpovědět
Profilova fotka
@macetka já koupila v Intersparu ty maličký Milky, ty se nemusejí ještě balit do alobalu :) ve wordu si připravila šablonky, nastříhala a pak slepila oboustrannou lepící páskou :) opravdu to není složité :)
Odpovědět
@claire90 super :) tak to zvládnu :D jsem tady na to trošku nešikovná :D:D děkuji za info
Odpovědět
Profilova fotka
@macetka není za co, určitě to zvládneš v pohodě a budou dle Tvých představ :)
Odpovědět
@macetka kdepak, není to těžké vůbec ;-) nejhorší je na tom asi to správně si to rozměřit a vytvořit ten návrh v pc.. jakmile už to pak sedne, tak to jde... :-) já jsem si to tiskla ještě tak, aby byl jen předek potištěný a vzadu bílá plocha (měla jsem tmavý potisk čokoládky, tak abych neplýtvala). Takže to rozměření, aby to pasovalo bylo fakt nejhorší. Pak už bylo hned hotovo, dopadlo to zhruba takhle (to druhý je návrh v pc):
Odpovědět
@hannnahs jééé, děkuji moc!! Máš to moc krásné :) doufám, že se mi to taky tak povede :)) děkuji!
Odpovědět
@macetka neni vůbec zač :-) určitě povede! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hannnahs Krása, jak od profíka :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@hannnahs můžu tě poprosit o šablonku? vůbec nevím v čem a jak to vyrobit :(
Odpovědět
Článek se načítá
@hannnahs : máš to moc hezký. Mohu se zeptat jako velikost máš té čokoládky? a mohla bys mi prosím poslat taky tu šablonu? Diky
Odpovědět
@ladakos @eaty ahoj holky, no šablonku sice poslat můžu, ale nevím, jestli jí otevřete - je to dělané v Adobe InDesign, takže pokud tento prográmek nemáte, tak to bohužel neotevřete.. Přesný rozměr čokoládičky už netuším, ale byla to Milka Minies, a ten přebal byl velikosti 55 x 85 mm. A schválně byl dělaný tak, že kousek alobalu z čokoládek byl vidět, takže ten rozměr byl trošku menší na šířku, ale na výšku delší, aby se to dobře slepovalo.
Odpovědět
@hannnahs a dají se vubec tyhle čokoládky jeste koupit? Není to tak dlouho, co jsem právě někde tady na beremku četla, že už milka dělá jen miničokoládky s nějakými křidélky
Odpovědět
@pipinkam noooo, toť dobrá otázka :-) ještě zhruba před měsícem jsem je viděla normálně prodávat v makru, kde jsem je i kupovala (jinde v mém okolí jsem je nenašla ani před svatbou). Na webu je Milka má taky pořád: http://www.milka.info/milka1/page?sit... takže teoreticky bych řekla, že by měly být k dostání. Ale prakticky říct nemůžu, protože jak říkám, u nás to byl problém i v době "jejich slávy", natož teď..
Odpovědět
@hannnahs já jsem je právě taky vubec nikde nevidela :(
Odpovědět
@pipinkam asi to chce pořádně hledat.. některý řetězce je asi vůbec neberou.. stoprocentně to můžu říct třeba o Bille, naopak to Makro je mělo vždycky.. asi záleží i na místě, odkud pocházíš.. případně se zeptat tady na beremku, kde je holky kupovaly a jsou si jisté, že je tam pořád mají..
Odpovědět
Profilova fotka
@pipinkam @hannnahs Ahoj, taky jsem hledala a nenašla. Obešla jsem snad všechny řetězce :-( nakonec mám čokoládky od Orionu :-)
Odpovědět
@ovio taky jsem obesla vsechno mozny a nic. Akorát v Tescu jsem objevila nejaky cokoladky asi za 6-8 kc kus ted nevim kolik presne a nebo u nas u vietnamcu asi za 5 kc kus, tak nevim jestli nejake budu delat nebo ne. Budu si objednavat mini cokoladky k minivinkum, tak to mozna bude stacit.Jeste to promyslim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To by stačit mohlo :-) jinak já ti čokoládky koupila v Kauflandu :-) jednu za 8,50...
Odpovědět
@ovio za 8,50 uz se mi zda prave celkem dost,protože za takovou cenu uz se daji koupit i hotove s etiketou
Odpovědět
koupila jsem v makru, baleni 200 čokoladek, za 221 kč. Fakt moc dobre, žadna nahražka :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Budeme mít větší čokolády čtvercové 100g (9,5x9,5 cm), na zadní straně tedy bude dost prostoru, tak přemýšlím co tam napsat. Jen "Děkujeme, že jste byli s námi" mi přijde málo vzhledem k velikosti čokolády. Má někdo nápad na něco, co by se tam dalo připsat?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Mužu se zeptat jak jste si upravily ve wordu nastavení aby jste měly přesné rozměry na ty miničokoládky ??? nebo jak si to nastavit aby to bylo ok :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
@claire90 nemáš tu šablonu prosím ve wordu?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Na jaký papír jste tiskla?
Odpovědět
Já bych se spíše bále,že se mi v léte rozpustí
Odpovědět
Já to vyráběla z čokolády ny vaření v mikrovlnce... a pak normálně do formy na led a šups s tím do mrazáku. Výsledné čokoládky jsme poté zabalili do mikrotenových sáčků a dali na svatební tabuli
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?