Jak velké podtácky pod výslužky mám objednat?

Profilova fotka
Nemám moc čas lítat po obchodech a zkoumat co a jak, proto většinu věcí objednávám přes net. Nejsem si ale jistá, jak velké papírové podtácky mám na výslužky objednat. Máme 3 druhy výslužek - malá = 9 koláčů + nějaké cukrovko, střední = 12 koláčů + nějaké cukrovko a velká = 16 koláčů + nějaké cukrovko. Jsou to koláče o průměru cca 10 cm. Budeme je balit a rozvážet před svatbou a budou se dávat na takové ty papírové podtácky a balit do celofánu. Jaký rozměr talířků / podtácků jste na výslužky použily (popř. kolik koláčů jste na ně dávaly) a jak velký ten celofán? Díky předem všem za info!
Odpovědět
My máme v nabídce na svatební výslužky - papírové tácky pr. 24 cm (na malou výslužku až na 12 koláčů) a velkou podložku pod koláče pr. 32 cm (pevnou) na 12-30 koláčů (v nabídce i jiné rozměry, ale tyto jsou nejžádanější). K tomu samozřejmě máme krajky, prstýnky apod., celofány, stuhy. Můžete se ještě podívat do našeho alba http://www.beremese.cz/katalog/firma/... a nebo se osobně stavit - Vy jste z Paskova a my z Palkovic (cca 15 km). Vše co na svatbu nabízíme si ještě můžete prohlédnout i v našem e-shopu v sekci "svatba". ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zero_obaly Děkuji za info :) Právě ve Vaší firmě chci nakoupit. Všechno co máte na eshopu máte i v kamenné prodejně (balónky, stuhy, podtácky atd.)?
Odpovědět
@uglyduckling No to jsme rádi, už se na Vás těšíme. Vše co je v e-shopu je i na prodejně. Pár věcí co ještě není nafoceno tak v e-shopu není, ale jinak z 98% je to tam ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?