Jak to vše unést, poraďte

Jelikož jsme se rozhodli pro svatbu v zahraničí, budeme rozvážet koláčky se svatebním oznámením několik dní před odletem. Jenomže to máme - svatební oznámení, koláče v celofánu, čokoládky, mandličky v krabičkách, svatební víno, pro rodiče velká perníková srdce, pro pár blízkých dorty. A nyní nevím jak to vše skloubit abychom to vůbec unesli až k rodinám půjdeme. Kam dát čokoládky, kam mandličky? a jak vína? čokoládky ke koláčkům? Mandličky samostatně a ještě vína do ruky? na vše kupovat taštičky nebo jak? Nevím si rady. Poradíte?
Odpovědět
Profilova fotka
A musíš jim dávat toto vše? Rozvezla bych koláče s oznámením a max láhev vína.
Odpovědět
Ano už to máme nachystáno.. nebudeme mít kvůli jedné osobě ze strany od přítele ani posvatební hostiu. Tak to nechci tolik ošidit.
Odpovědět
šalamounsky :-) nerozvážela bych, všechny bych pozvala na posezení k nám u vínka a rozdala jim... ať si libovolně rozvezou sami...
Odpovědět
Jenže to je opět komplikované..všechny zvát to je tak na 3 dny.. :D
Odpovědět
Profilova fotka
Me teda taky jako prvni napadlo jim toho nedavat tolik :) Ale v pripade, ze uz to mate nachystane, tak bych to dala do nejakych peknych darkovych, ciste bilych tasek.
Odpovědět
@alaw JO no...asi jedině budu muset nakoupit tašky.......
Odpovědět
Zdravím, záleží také na velikosti vína ;) ...pokud je to takové to malé, volila bych například papírové tašky (takové ty hnědé obyčejné) a šupla do nich vínko, čokoládky i mandličky. Pokud je to klasická sedmička, dala bych čokoládky a mandličky do malého balíčku z celofánu a přidala k víno do klasické tašky na víno ;). Výhoda těch prvních papírových tašek je, že jsou širší a dá se do nich dát i oznámení v obálce a aby nepůsobily třeba tak smutně tak ozdobit mašličkou nebo stužkou ;)
Odpovědět
Profilova fotka
do jedny tasky a nazdar
Odpovědět
No máme práve klasickou sedmičku a mandle už zabalené v krabičkách. tak právě aby se to v tašce pak nepomačkalo..no
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?