Inspirace na originální dárek pro maminku, rodiče, svědka, svědkyni nebo kdo je Vám vzácný

Ahoj holky, po dlouhém přemýšlení čím obdarovat naše rodiče jako poděkování za výchovu jsme na to asi konečně přišli...po dortech, skleničkách s věnováním a jiných podobných věcech jsme se rozhodli jim darovat HVĚZDU... Na internetu stačí zadat "daruj hvězdu" a vyjede Vám spousta stránek, kde ji nabízejí... Za necelých 500,- Kč je Vaše a to si myslím, že v porovnání s tím, co do Vás investovali od narození rodiče, je to pakatel :) my darujeme společnou zvlášť mojím rodičům a rodičům přítele, a já extra ještě svojí úžasné 83leté babičce, kterou zbožňuju.. Je to jen pro inspiraci, někomu se to může zdát jako kravina, ale nám se to moc zalíbilo, protože po takovém dárku neztloustnou ani se jim na něj nebude prášit :) vždyť kdo se může pochlubit že má někde na nebi svoji vlastní hvězdičku od srdce darovanou? :):):)
Odpovědět
Profilova fotka
a jak to jako funguje? ono se to pak někde eviduje, která hvězda je čí?
Odpovědět
Posila se zadost do Velke Britanie,odtud cca za 3 tydny prijde certifikat... Instrukce jsou v cestine,takze to zvladne kazdy ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Skvělý nápad. Akorát ten termín je šibeniční, bereme se za 4 týdny, tak pokud by se to někde zaseklo, bylo by to v háji.
Odpovědět
Profilova fotka
@evisek31 Darkova krabicka prijde skoro ihned. V ni jsou instrukce, jak hvezdu pojmenovat a kam to poslat. Takze s casem si hlavu nelamej. Dostanou krabicku a pak si hvezdu pojmenuji sami, popr. te poprosi o pomoc s odeslanim. Kupovali jsme to kolegyni z prace ke svatbe.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?