Holky, co bude lepší dárek pro hosty? Svíčka x mýdlo?

http://www.mojelevandule.cz/minimydlo... http://www.rena.cz/rena/eshop/63-1-Ta... Obojí v bílé?
Odpovědět
Profilova fotka
me se vic libi mydlo
Odpovědět
Profilova fotka
Miluju svíčky, tak že u mě volba jasná, ale myslim si, že potěší obojí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Uprimne pro chlapa ani jedno, pro zenske jde oboje..
Odpovědět
já nevím, nevybrala bych ani jedno. Když už, tak mi přijde logičtější dostat svíčku, ale být muž, tak nevím no...
Odpovědět
No jasné, pro chlapy to neplánuju, těm musím vymyslet něco jiného :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já budu mít pro chlapi klíčenku otvírák s naším logem a datem
Odpovědět
Nebo co byste doporučily Vy? Nechci žádné cukrovinky, jen nějakou maličkost,co potěší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pro ženy budou klíčenky zrcátka, obojí tzv. buttony placky http://www.nightmare.cz/nightmare-cz/...
Odpovědět
Holky, upřímně, myslím, že hosté takovéhle blbinky vůbec neocení. Pro nás osobně je svatba obrovská událost, pro blízké samozřejmě taky, ale že by byli odvázaní z toho, že dostanou další krám domů... Tu svíčku si stejně většina nezapálí, mýdlem se většina neumyje... přijdou mi tyhle věci, jen proto, aby "něco" bylo a něco se jim dávalo, naprosto zbytečné. Jedině by se třeba svíčky večer hromadně zapalovaly nebo tak něco, ale aby si to odnášeli domů na památku.. radši jim po svatbě dejte každému fotku.
Odpovědět
Já nejsem sběratel drobností na památku. Navíc tohle jsou takové dárky pro dárky a to mě už tuplem nebere. My nebudeme dávat žádný dárek, jen lahev vína místo výslužky. Předpokládám, že kdo bude chtít nějakou památku, řekne si o fotky...
Odpovědět
Profilova fotka
PS: taky nejsem pro takové lapače prachu.
Odpovědět
Profilova fotka
Mne osobne na tyhle neuzitecne drobnosti tak moc neuzije :-/ jeste pred par lety zadne darecky zvykem davat nebylo, ted mi prijde ze je to hodne casto formou "aby proste neco dostali a moc to nestalo" a nejak mi unika smysl.. kamaradi co meli svatbu pred vanocemi, meli pro kazdeho pripravenou koralkovou ozdobu na stromecek, ja z toho byla nadsena, protoze stejneho stylu mam uz nekolik ozdob a hodilo se mi to, co s tim ale udelali ostatni tezko rict.. kdyby ta ozdoba byla jina nez ty co uz mam, tak bych ji asi za rok stejne vyhodila... my rozdavali po svatbe hostum usb flashdisky s fotkami, stejne by se kazdy na fotky ptal a darek je to i prakticky :-)
Odpovědět
Článek se načítá
chlapům čabajku s mašlí v barvě svatby a ženským mýdlo:-)) né, fakt, oboje je hezký....ale dárek už mají jen to, že můžou být s Vámi o svatební den......
Odpovědět
U darovaného mýdla si vždycky říkám, že to vypadá, jako aby se dotyčný umyl :-D Pokud se to nedává nejbližší rodině, tak je to takové divné. A dostávat nějaké otvíráky a podobné kraviny? Polovina to nejspíš nechá na stole.
Odpovědět
Profilova fotka
Ono nejsou cukrovinky jako cukrovinky :) My jsme například rozdávali v krabičkách pastilky od značky Leone a mělo to obrovský úspěch. Moc lidí to tu nezná a o to větší to udělalo radost. Zkuste se podívat na jejich stránky, třeba Vás tam něco zaujme ;)
Odpovědět
Nás se líbí jelly beans, dají se koupit do jakékoliv barvy, lahvičky jsou zapakatel a všem to většinou chutná. Nejsem moc na lapače prachu, ale cukroví vzhledem k prostředí a (ne)formalitě akce a komplikacím s odjezdy apod. prostě dávat nechceme, takže tohle je něco jako náš vzor.
Odpovědět
ahojky, my dávali jen cedulku se jménem - takovu přichytávací na oblečení a i z této maličkovst měli všichni radost a anvíc to bylo dobré, protože se hosti hned znali...
Odpovědět
Profilova fotka
@soptinda Mně přijde lepší svíčka, mýdlo v dnešní době už moc lidí nepoužívá a svíčka aspoň shoří a nezůstane další lapač prachu ;-) Jinak my jsme dávali klasické výslužky a po svatbě každému DVD s fotkami.
Odpovědět
Ahoj, taky zastavam nazor, ze ani svicka ani mydlo....bude to jen dalsi "pracholapac" do domacnosti... Zvazuji nad tim, ze si jako zabavu na vecer pozveme karikaturistu - hoste se pobavi, vystavime maluvky, kdy si pak kazdy tu svou muze odnest domu jako svatebni darek... Dale se mi taky libil napad tady jedne z prispivajicich, ze rozdavali po svatbe USB s fotkama...pro starsi generaci asi jen par fotek bez USB :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@soptinda Dobrý den, za mě mýdla. :-) mohu nabídnout různé tvary a velikosti, barvy a aroma... Dárkově zabalená vypadají moc hezky - můžete juknou do našeho alba. Hezký večer
Odpovědět
Já jsem pro svíčky. Jak zde již bylo napsáno, spíš se prakticky využijí než mýdlo a pokud si to někdo ponechá jako památku, je to už na něm. Budeme mít svatbu do červena, budu mít růže tak jsem i svíčky sladila. Budou zabalené v organzových sáčcích viz foto :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
http://www.svatebni-diar.cz/darky-pro...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?