Drobné dárky pro svatebčany. Máte nějaký tip?

Ahoj - mám dotaz, budete dávat těm, kdo jdou s Vámi na oběd nějaké drobnosti? Představovala bych si, že už by to měl každý na stole u své jmenovky. Dokonce i obal mám vybraný, ale co do něj?? :-( Díky za tipy. Budeme dávat svatební vína, ale ještě bych chtěla pro každého "maličkost".
Odpovědět
1
2
7
Ahoj, my jsme dávali minivínečka s čokoládou( do balíčku jsem vždycky dala tolik čokolád, kolik bylo členů rodiny, které jsme to dávali), dávali jsme jim to při odchodu spolu s výslužkou.
Odpovědět
Ahojky, :-) přes kopírák totéž, co jennifer - měli jsme taky svatební minivína a miničokoládky ( z miadesign cé zet) a každý odcházející host/pár dostal minitaštičku ..... ;-) Vedle jmenovky měl každý opravdu malinkou čokoládku (čtvereček) s našimi monogramy. Někde jsem četla, že někdo dává ke jmenovce např. balíček mandlí v čokoládě ...... nebo krabičku s několika belgickými pralinkami..... nebo udělá čokoládu rovnou se jménem hosta...( jako jmenovku)... :-)
Odpovědět
Čokolády jako jmenovky už mám doma - jen to slepit, vína budeme dávat 0,7l, chtěla jsem něco, co by se nesnědlo, nevypilo a zůstalo jako památka - napadlo mě zrcátko do kabelky pro ženy a pro muže?? tužka - to je dost blbý ne?
Odpovědět
Jo, pro synovce jsem tam přidala i svatební bublifuky... (nedělají fleky na oblečení)....takže tip pro dětské hosty bys už měla.... :-D :-D Co pro dospělý netuším, ...třeba svatební noviny na pobavení a zároveň na památku...?
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
My máme pro svatebčany svatební noviny (jedny do dvojice) a takové přívěšky se jmény,které nám budou zároveň sloužit jako jmenovky na stůl. Maminy dostanou navíc před obřadem papírové kapesníčky s motivem ženicha a nevěsty. Na velké dárky jednak nemáme, a jednak jde o naši svatbu a ne narozeniny všech svatebčanů :-D jo a malem bych zapomněla, taky tradiční bublifuky, ale jinak nic. Hosté určitě rádi přijdou i bez toho, abyste je obdarovávali darama.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme vymysleli malé panáčky (skleničky), vlastní roztřesenou rukou ozdobené, s datumem a motivem který máme i na oznámení - je to milé a kdo chce může je hned použít 8-) foto mám v albu
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme hostum davali rucne vyrobene motylky z ceskeho skla, ktere se daji zavesit na sklenicku. Jsou krasni, baleni v krabickach a neni nutno je uz do niceho balit. Pokud bys mela zajem, poslu ti kontkat na firmu, ktera je dela. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
czjani, koukam, ze jsi vsade kam nakouknu :-D moc zdravim! my jako darky davame rajskou marmeladu, kterou budu 2tydny pred svatbou delat s moji mamkou, objednala jsem si male sklenicky (167ml) a chci je hezky zabalit (pres vicko latku a na sklenicku hezka etiketka - jeste nevim, zda samolepka na sklo nebo privazu cedulku tou stuzkou co budu pripevnovat latku)
Odpovědět
Profilova fotka
My dáme dětem - hostům malý plyšáčky z Ikei aby s taky trošku zabavili při večerní zábavě a dospělým malá krásná sádrová srdíčka s pěkným rytým motivem a z druhé strany napíšeme zlatým fixem naše monogramy a datum svatby - viz albíčko.
Odpovědět
Profilova fotka
ja si necham delat mydlicka s monogramem (firma ve Vratimove u FM )pro damy a pro pany to budou vinecka nebo male slivovicky a tam akorat dodame nalepky. Deti mame vseho vsudy 4, 1 holcicku- 5 let a 3 kluky dacany mezi 8-14.... mala dostane svatebni barbinku...a klukum dam spise nejakou ptakovinu... prdici polstarek, masku bubaka nebo neco podobneho...stejne budou prudit :-D a delat voloviny, tak at je u toho aspon sranda ;-)
Odpovědět
Tak my jsme kromě vínečka a čokoládek jak jsem psala, dávali dětem bublifuky a omalovánky, které jsem vytiskla a také maminky dostali kapesníčky s motivem ženicha.
Odpovědět
Článek se načítá
Ještě jsem zapomněla, že každý host si ze svatby odnesl svatební menu, program dne, jmenovku, někteří i ubrousky a ti co si to neodnesli( těch bylo málo )tak se jim to poslalo poštou a každá rodina dostala svatební noviny.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme dávali kromě jmenovek, novin a podobného každému svatebčanovi 5 mandliček - říkání k tomu mám albu příprav a pak každá ženská dostala přívěšek z polodrahokamu a každej chlap čínkou minci štěstí. dostali jak něco trvalého, tak i pro pochutnání a vyšel nás každej dárek na osobu asi 15,- kč, takže v pohodě
Odpovědět
no mi budeme dávat svatební noviny (jedny do páru) pak bublifuky a bonbonky v pytlíčku. To musí stačit!
Odpovědět
oprava my.už jsem zblblá :-N
Odpovědět
Tak u nás si každý odnesl (ani jsme nepředpokládali, že si to všichni vezmou, ale vzali:)) - vývazky, svatební noviny, jmenovky (= saténový pytlík s čokoládovou tyčinkou a čokoládovýma penízkama, zavázaný na mašli, na ní cedulka se jménem) a jediné dítě na svatbě si odneslo ze stolu pár skleněných kmínků , co tam byly naházené jako "zdobení", byl z nich nadšený :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já vyrobila papírové košičky, hezky olepila a do něj jsme každému dali mix originálních belgických pralinek, aby pak domů cesta rychleji utíkala ;-) akorát při dalení jsem měla problém - musela jsem stále ochutnávat :-D až jsem měla obavy aby do všech vyšlo a já nemusela pádit pro nové ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme krom výslužky dávali také miničkoládky s naším monogramem a datem svatby a i jako dárek byly povážovány jmenovky, neb také byly z čokolády. ;-)
Odpovědět
já peču perníčky - jelikož já jsem kačenka a nastávající manžel je příjmením Kohoutek, tak dělaám kačenky a kohoutky :-) mám koupené malé krabičky, tak je tam pěkně posadím k sobě :-D
Odpovědět
Profilova fotka
kacenko, to je pěkný nápad!
Odpovědět
napadlo to Járu :-) mě pečení a zdobení baví, je to osobní a hlavně to skoro nic nestojí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Kacenko, to je hezky darek. Fakt. Me se hrozne libi, kdyz ty darky pro hosty jsou neco, co se vztahuje k tomu paru, neco osobniho. Skvela prace!
Odpovědět
děkuju:-) pozítří se chystám tu armádu drůbeže nazdobit - tak to pak vyfotím a dám to do alba ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ha ha ha. Tak ted jsi me uprime rozesmala. Doufam, ze ti pri tom zdobeni budou stat v pozoru! :-p
Odpovědět
no jasně :-D sice kačenky se spíš usmívaj, plavou si na v klídku na vodě, ale kohouti určitě! Maj zdvyžený péra i hřebínek, nadmutý volátka - praví kohoutci :-D
Odpovědět
Profilova fotka
kacenko, na tu fotku se taky moc těším! Paráda!!!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
iiviku, ja to mam namysleny tak, ze na konci rozdame jen vysluzku a pak poslu kazdymu fotku v ramecku(jako vzpominku,vis)
Odpovědět
afrodita3: to je výborný nápad. To se chystám udělat pak rodičům.
Odpovědět
já jsem plánovala každý rodině, co bude na hostině, pak po svatbě poslat poštou (nebo osobně předat) naši fotku - aby měli památku :-)
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?