Dát mini víno každému nebo do páru?

Ahoj :-) Chceme našim hostům jako poděkování dát mini vína, která už na ně budou čekat na stole. Jen teď řeším dilema, jestli dát každému a nebo do páru. Je to opravdu mini víno o objemu 0,187 l...takže asi se jeví jako nejlepší varianta dát každému...prosím o vaše názory, díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme na jedné svatbě minivína dostávali, a to tak, že každý měl na svém místě svoje. :-)
Odpovědět
@patris_ každému! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jako aby se podělili o necelé dvě decky? LOL :-D
Odpovědět
Malá flaška do dvojice je fakt trapas. Buď každýmu malou, nebo do dvojice velkou.
Odpovědět
Profilova fotka
Dávali jsme každému, vyráběla jsem si sama. 8-)
Odpovědět
My budeme mít to samé, přibližně o stejném objemu, akorát se slivovicí a dávám každému. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžu nabídnout pro ostatní nevěsty jako svatební výslužku bylinné a ovocné sirupy, tradiční i netradiční džemy a pečené čaje. Ceny od 32,- Látkové a háčkované kloboučky ladíme do barev Vaší hostiny. Produkty jsou vhodné i jako výhra ve svatebním kvízu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mini vína určitě potěší každého, případně 0,7 láhev do páru je také ideální. + u menších láhví se tolik nestrháte při přenášení a organizaci. Co je malé je milé :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, kdybyste sháněli vína, tak znám člověka, sommeliéra, který jednak nalahvuje speciální edici vín, jednak může přijet na svatbu a udělat tam komentovanou degustaci různých vín. Je to fajn. Třebas pár hodin po obědě, kdy lidé nechtějí ještě tančit. Přijede, rozloží tam vína, přiveze sklenice, promluví o tom. A po jeho odjezdu jsou lidé příjemně naladění. Doporučuju ho, protože ho osobně znám a dělal pro mě celkem hodně akcí, a bylo to fajn. A cena je hodně v pohodě. Kdyžtak napište.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?