Darky ano ci ne?

Profilova fotka
Ahoj rada bych se zeptala zda nekdo neplanujete dávat darecky...ja byla na par svatbach a nikdy nic nedavali tak nevím co se dává a proč...a taky dorty,necháte dělat i pro rodice - dekuji za dceru/syna nebo co dat místo toho? Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
@winnitka My dárečky dávat nebudeme, na svatbách na kterých jsem byla, jsem taky žádný dárek nedostala, takže v okruhu mé rodiny a přátel to ani nikdo nebude čekávat, to jsem ráda :-). Raději dám peníze do dobrého jídla a pití pro naše hosty. Dorty rodičům nebudeme dělat, možná nějaké poděkování jinou formou, to ještě nevím. Určitě jim poděkujeme osobně a to má pro nás větší váhu než dort.
Odpovědět
Dort pro rodiče jsme nenechávali dělat, nikdy se to u nás nedělalo a přišlo nám to jako zbytečnost. Nechali jsme vyrobit obraz s poděkováním. Hostům jsme speciální dárek také nedávali, pouze si každý mohl domů odvézt sklenku na víno, ve které měli přípitek. Na podstavci je naše logo, ale je omyvatelné, takže sklenky mohou používat běžně doma.
Odpovědět
Taky jsem nikdy na žádné svatbě (kromě výslužek) nic nedostala (a to jsem byla už na třinácti), ale my dáváme, je to taky tím, že je to okolo Vánoc, tak nám to přijde hezký je obdarovat. Rodičům dorty neděláme. Co by s nimi před Vánoci dělali? Sladkého už je i tak dost :-)
Odpovědět
Mně přijdou dárky pro hosty zbytečné, protože budou dostatečně uctění jídlem, pitím i nějakou zábavou. Většinou jsou to zbytečnosti, které hosty nijak extra nenadchnou a půlku dárečků si pak zapomenou vzít domů. U nás se ani při požehnání a poděkování nic nepředává, dostatečná jsou upřímná slova od srdce. :-)
Odpovědět
Nikdy jsem na žádné svatbě dárek nedostala (vždy byly jen výslužky). My dárky nedávali, ani hostům, ani rodičům, ani sobě, ani svědkům. Neřešili jsme ani žádná speciální poděkování.
Odpovědět
@radkaja Já tedy souhlasím, že bych doma nemusela mít placatici nebo zrcátko se jménem svatebčanů nebo třeba jejich fotku v rámečku... co s tím že (pokud to třeba není moje ségra, tak její fotka by mě samozřejmě potěšila). My dáváme každému skleněnou vánoční ozdobu s jejich jménem (ne s naším), z druhé strany jen Děkujeme + datum svatby. Což myslím, že se jako dekorace hodí na stromeček, když si to natočí tim jménem dopředu :-) Po svatbě chceme místo děkovných kartiček posílat CD, které - ok - budou mít natištěnou naší fotku a poděkování, aby to splnilo účel poděkování, ale uvnitř budou nahrané vánoční koledy :-) takže je to celkem praktický. Beru to podle toho, jestli bych chtěla takové dárky dostat já.
Odpovědět
@winnitka: krome vysluzek jsme nikomu nic nedavali a rodice rovnou rekli, ze o dorty, hrnky, talire, ... nestoji, takze jsme jim jen udelali podekovani (mam v albu)
Odpovědět
Profilova fotka
Nic, jen výslužky. Jídla bylo dost, takže dávat ještě nějaký jedlý dárek mi přišlo zbytečné a o lapače prachu málokdo stojí - za mě naprosto zbytečný výdaj.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my jsme měli výslužky a potom trošku jako součást výzdoby na jednom bočním stole malé medíky, po kterých se jenom zaprášilo. Ale manžel je včelař, takže to byl domácí produkt. Jinak bychom žádné dárky nedávali :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Smysl dortů pro rodiče vůbec nechápu, ani jsme o nich neuvažovali. Chtěli jsme dávat jen výslužky + děkovací perníčky (moje vlastní), ale nakonec jsme se rozhodli výslužky vyměnit za lahvinku medoviny (do páru). Něco jsme hostů při loučení dát chtěli, ale s výslužkami bychom měli víc starostí, takto to bylo ideální. Medový perníček + medovina, kterou už prý většina hostů vypilai, takže vyhozené peníze to nebyly a žádné cetky z naší svatby se nikomu doma v šuplíku taky povalovat nemusí :-) Věcný dárek jsme dali pouze svědkům.
Odpovědět
Profilova fotka
Zadny dekovny dorty a zadny darky. Akorat jmenovky na obed byly ve forme magnetek, kteri si pak hoste odvezli - treba na lednici :-) A specialni vysluzky jsme taky nedelala - rano jsem rozhodala co zbylo z rautu a sladkyho - někdo dostal kus dortu, jinej zbytek minirizku a tak :-D:-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, Nam se nechteji delat vysluzky ..... svatebcani dostanou malou orion cokoladku se svym jmenem ,ktera bude zaroven pouzita jako jmenovka :-) rodice dostanou pravdepodobne nejedly srdce s podekovanim ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Toto jsme dali rodičům my a mělo to úspěch..
Odpovědět
Profilova fotka
Ďakovacie torty sme nedávai robiť(na svadbe bolo dost sladkého a mali sme velkú tortu pre všetkých a ešte nám aj zostalo), ale dali sme upiecť perníky v tvare srdca s poďakovním a zabalili sme to do celofánu a mašlou...darčeky sme tiež nedávali, boli výslužky s cukrovím a víno
Odpovědět
My mame v planu delat svatebni mini vina, ale mame dilema, jestli je nechat udelat jen tem, kteri prijdou uz na obrad a budou tam cely den, nebo i tem, co prijdou az vecer na raut..co myslite? Asi by to chtelo pri vsechny ze ? :/ :D
Odpovědět
Profilova fotka
My nic davat nebudeme, na zadne svatbe, na ktere jsem byla se take nic nedavalo a nikomu to nechybělo :) Mozna i vysluzky budeme davat spis predem s oznamenim (to jeste musime dovymyslet). Jediny darek dostane moje svědkyně, která má týden před naší svatbou svoji svatbu (kterou ji svědčím já) a zároveň svátek :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ne,nikdy jsem to nezazila a nevidim duvod proc lidem davat jeste darky,ktery stejne skonci nekde na pude. Jak uz tu padlo,zrcadylka a dalsi blbosti s jmenem a datem jsou zbytecny a co s tim lidi maj delat? Ja nosim maly zrcadylko v kabelce ale mit na nem neci jmena mi prejde zbytecny. Hoste dostanou jidlo,piti,bude zabava,proc bych jim mela davat darky? :-D
Odpovědět
@evca94 já bych udělala pro všechny:)
Odpovědět
Profilova fotka
@laka_lacenda ahoj, skvělý nápad s magnetkami! Mužů se zeptat kde jsi nacerpala inspiraci a kde si nechala magnety vyrobit, popr. Mohla bych vidět vzorek? Naše svatba bude na Hluboké nad Vltavou, takže obrazek na magnetku víceméně jasny :-) díky předem za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
@texaska ahoj, mam je jednom albu tak mrkni :) a dělala je Edit's factory:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?