Dárek svatebčanům

Ahoj :-) Prosím o radu ohledně dárku pro svatebčany. Máme vymyšlené, že bychom nechali udělat pamětní mince s našimi jmény a datem svatby. Myslíme si, že se to hodí vzhledem k tomu, že můj nastávající je sběratel mincí. Máme v plánu dát jednu minci do každé rodiny. A teď moje otázka - myslíte, že je to vhodný dárek? Protože na druhou stranu si říkám, jestli se bude tento nápad líbit i ostatním a hlavně je to taková věc, kterou jen hodí do šuplíku a užitek z toho v podstatě nemají žádný - jen ten pamětní :-) A nebo mince dát jen rodičům, babičkám a sourozencům a ostatním vymyslet něco jiného? Pak si zase říkám, aby ostatní nebyli třeba dotčeni, že oni nic takového nedostali... :-D Mám teď z toho trošku dilema :-D Ale nejlepší bude, když budou mít všichni něco stejného, že? ;-)
Odpovědět
Ahoj :) my nic "památečního" neplánujem. Nejdřív jsme nad tím taky uvažovali, la epak jsme si říkali, že to stejně právě každý založí někam do šuplíku a spíš je to památeční tak akorát pro nás :D Takže my budem dělat takové bohatší výslužky, ale z věcí, co se dají vypít a zkonzumovat - ale jako ne zákusky a tak.. spíš třeba utopence, nakládané sýry a tyhle věci, aby to člověk nemusel zfutrovat hned po svatbě :D
Odpovědět
@patris_ Z mého pohledu žádné dárky ze svateb nepoužívám. Všechny ty otvíráky a zátky na víno a nevím co ještě mám někde hozené a nebo jsem je vyhodila. Možná to ocení rodiče :-) ale hosté, za mě ne
Odpovědět
Ahoj. My jsme také neměli žádné dárky. Místo dárků a vývazků, jsme nechali udělat placky s magnetem a dostal to každý. Takže lidi měli památku na náš den a zároveň to spousta z nich používá jako magnet na lednici. :D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my pro ně máme pouze svatební mandle :) Budou je mít jako poděkování od nás - každý svatebčan, jinak žádné památeční věci neplánujeme :)... Pokud chcete památeční mince dávat do každé rodiny - přijde mi to "blbé" vůči ostatním ... Byla bych asi smutná, kdyby si nechali minci vlastně moji rodičové a já nic nedostala..
Odpovědět
Díky za vaše názory. Já si právě taky myslím, že bude lepší jim dát něco, z čeho budou mít užitek a větší radost než z nějaké památeční věci...taaakže jsme to znovu probírali a budeme pravděpodobně dávat mini vína s vlastní etiketou :-)
Odpovědět
@mikinkacs no právě, taky jsem se na to dívala tak, že co jsem si já kdy odnesla z nějaké svatby, tak většinou to právě skončilo v tom šuplíku :-)
Odpovědět
@leitlova to je taky super nápad s těmi magnetky, a je to praktická věc :-)
Odpovědět
@sainka14 svatební mandle jsou taky fajn :-) na ty mince nakonec prdíme, ocení to maximálně rodiče a prarodiče, takže vymyslíme něco jiného, zatím mám zálusk na ty mini vína 8-)
Odpovědět
@patris_ Bohužel, prostě jsou to krámy... A je zbytečné za to vyhazovat peníze... Jediný, kdo si to schová jsou maminky a babičky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžu nabídnout pro ostatní nevěsty jako svatební výslužku bylinné a ovocné sirupy, tradiční i netradiční džemy, pampeliškové a sedmikráskové medy a pečené čaje. Ceny od 32,- Látkové a háčkované kloboučky ladíme do barev Vaší hostiny. Produkty jsou vhodné i jako výhra ve svatebním kvízu:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?