Dárek pro tatínka, který si nepotrpí na elegantnosti
Nenašli jste co jste hledali?
Doporučení dodavatelé
Originální svatební dárky pro Vaši úžasnou svatbu. Obdarujte své svatební hosty, poděkujte rodičům nebo překvapte budoucí novomanžele.
Svatební půjčovna. Na trhu jsme již od r. 2008. Půjčujeme POTAHY na židle a ubrusy, krajky, šifony, slavobrány, židle a mnoho dalších produktů.
Vaše svatba přece nemůže být nuda. Dodejte jí jiskru originálním svatebním ohňostrojem, prskavkami a další originální svatební pyrotechnikou.
Bereme se doporučuje:
Užitečné čtení
- Je nutne usadit fotografa/kapelu apod k rodine a pratelum?Diskuze
- Striptérka na manželově rozlučce - jaký máte pocit?Diskuze
- Pes v manželské posteliDiskuze
Inspirujte se
Přidejte se do skupiny
Články od našich partnerů
Snazší plánování svatby s WeMarry.io
Pro pěknou svatbu nemusíte vyhrát v loterii. 6 tipů, jak
Kolik stojí svatba? Tipy jak snížit náklady za svatbu na minimumArchiv článků od partnerů
Ahoj, chceme dát rodičům hezkou drobnost ve svatební den, jako poděkování. Nechceme ale typické věci jako třeba dort nebo perníkové srdce a nechceme ani nápisy "děkuji za dceru/za výchovu" a podobně. Poděkování má být tak nějak obecně, jak za dceru/syna/výchovu, tak za pomoc se svatbou, protože všichni tři rodiče (mamka a taťka ode mě + mamka od snoubence) nám se svatbou dost pomáhají, a to jak se zařizováním, tak i finančně.
Maminkám jsme vymysleli dárek rychle, chceme jim dát zlaté náramky, každé trochu jiný, ale prostě takhle šperk, který jim zůstane snad celý život a vzpomenou si při jeho nošení na svatbu. U taťky ale trochu tápeme. Také bychom mu chtěli dát věc, kterou bude mít na celý život a zároveň ji bude moct používat. Šperky a hodinky ale nenosí, pásky, manžetové knoflíčky a podobné věci také nepřipadají v úvahu, protože běžně v životě tyto věci vůbec nenosí. Dělá rukama a tyhle věci by prostě nepoužíval. Je pivař i vinař, tak mě zatím napadla nějaká hezká karafa s datem svatby. Případně karafa i se sklenicemi na víno. Nedaří se mi ale najít něco, kde by byla možnost vlastního nápisu na karafu. Našla jsem jen tohle, kde se mi ale vůbec nelíbí tvar karafy. https://mygift.cz/karafa-sklenice-vino/vlastni-projekt
Pak mě napadla placatka s vlastním nápisem, to je moc hezký dárek. Ale váhám, protože tvrdý alkohol zas taťka skoro nepije, tak by ji asi moc nevyužil. Líbí se mi i otvírák na pivo s vlastním nápisem, ale to mi přijde takové nic moc. Mamka dostane zlatý náramek a on "jen" otvírák, to asi né.
Máte ještě nějaký nápad na předmět, který mu dát? Nutně na tom nemusí být vlastní nápis, ale prostě ať je to něco, co mu vydrží a zároveň to aspoň občas používá. Nemusí se to týkat jen vína a piva.