Dárek pro svatební maminky. Máte tip?

Ahoj nevěsty, víc hlav víc ví :-) Přemýšlím o nějakém vkusném dárečku pro svatební maminky, něco milého na památku... Dort, perníčky, no prostě sladkosti dávat nechceme. Máte nějaké tipy?
Odpovědět
Profilova fotka
Vypiskovana sklenicka,vazicka,karafa...:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
claire90: To je dobrý nápad...a co byste koupila tatínkům? My přemýšlíme nad něčím co by bylo pro oba (talířek s poděkováním, láhev vína či ty skleničky)...nenapadá Vás něco?
Odpovědět
Já nevím hezké by docela bylo udělat knihu s památečníma fotkama jak ste byli mali a misto venovani napsat podekování :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
ahoj holky, budu ráda, když ještě někdo přidá tip :)..vím, že je teď hodně oblíbené zrcátko, ale moje maminka by ho moc nepoužívala, max by si ho někde vystavila..koupím nebo vyrobím určitě kartičku s poděkováním, ale chtěla bych mamče dát něco k tomu..napadá vás ještě něco kromě fotoknihy, vypískované skleničky a zrcátka? :)
Odpovědět
Profilova fotka
My davali andelicky ale zadne takove ty kyce, ale krasneho 16 cm vysokeho andela, ktery drzi srdce. K tomu bylo dane podekovani rodicum.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my malujeme talíře s postavičkami a napíšeme poděkováni nebo jakýkoliv text,.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
@nejkrasnejsisvatba Super nápad, jen jsem chtěla u pozornit, že odkazy máte spojené a musí se kopírovat zvlášť...
Odpovědět
My jsme měli pro rodiče tyhle hrníčky :-) paní je vyrobí dle přání :-) http://m.fler.cz/zbozi/svatebni-hrnic...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my plánujeme dát maminkám fotoknihy a nějaký malý šperk...ještě nevím co... otcům ještě vymýšlíme :)) takže spíše těm otcům nevím co dát ... ani z jedním totiž nemáme nějak blízký vztah, otec ženicha dokonce není ani zvaný na svatbu tak vůbec netuším co jim vymyslet...jestli vůbec něco...
Odpovědět
Profilova fotka
@vladimira_l moc děkuji za upozornění hned zařídím opravu Jolana
Odpovědět
@nelly228 Ahoj, my jsme dávali fotoknihu taky, ale celkově prostě do rodiny jednu. Byly každá specifická, u každé fotky od miminka, přes úspěchy ke kterým nás dovedli až po současnost a fotky s nimi, a pak byla dvoustránka - u mého manžela o mě a naše společné fotky, a u mě- o mém manželovi a zase společné fotky. Byl to velký doják a obrovský úspěch ;). Pokud píšeš, že s otci nemáte nijaký blízký vztah asi bych dala jen tu knihu jako celkově do rodiny a víc bych to neřešila ;). Max třeba každý z Vás ještě té své mamince něco ale toť vše ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@galikl děkuji :) v podobném stylu bych to taky chtěla udělat ty fotoknihy tak jsem ráda, že to někde mělo úspěch...myslím, že i u nás to bude ideálka :))
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?