Dárek pro hosty, který využijí a zůstane jim?

Ahoj všichni, neměli byste prosím tip na dárečky pro hosty, které jim zůstanou (nesnědí se nebo nevypijou), ale zároveň se budou moci dát nějak využít (aby to nebylo něco, na co se bude jen tak prášit)? Ideálně s naším monogramem a datem svatby jako vzpomínka na nás, ale aby to nebylo zas běžné jako např. propisky a tužky. Asi to se mnou není lehké, že? :D Díky předem za všechny příspěvky :)
Odpovědět
My měli jmenovky co byly zároveň i dárky pro hosty a to placky - dámy zrcátka a pánové měli otvíráky :-) Návrh jsme si dělali sami a jedena placka vyšla asi na 13 Kč ;-)
Odpovědět
@jamei Přesně to mě taky napadlo, našla jsem 12,- za kus (otvírák i zrcátko), pokud mě nenapadne nic lepšího, tak do toho jdu taky :) Díky
Odpovědět
Já vám tedy nechci brát iluze, ale otvíráky a zrcátka jsou přesně tím typem dárků, na který se u nás doma práší. Otvírák má každý už dávno- naše domácnost jich vlastní minimálně pět (protože je prostě nemůžeme vyhodit, když jsme je dostali od toho a toho). A používáme stejně jen jeden, který jsme si koupili sami, a který sice nemá ničí monogram, ale je praktický. A zrcátka v kabelce já osobně nenosím vůbec (zajímalo by mě, kolik žen je tam doopravdy nosí) a i tak jich už teď několik mám. To radši ty tužky, ty se dají alespoň využít.
Odpovědět
@ceriii Tak s těmi otvíraky máte asi pravdu, že každý je má, ale chtěla jsem nějakou alternativu k zrcátku pro chlapy. A já tedy zrcátko v kabelce nosím, i moje mamka a kamarádky, takže tady bych se využití nebála. Jinak mě přijde, že reklamních a různých propisek má každý doma víc, než stihne za život vypsat, ale jsem ráda za každý názor, aspoň je vidět, že vše je individuální :)
Odpovědět
@ceriii Stoprocentně souhlasím. Dát něco co se dá sníst či vypít ano, klidně i propisky či tužky. I když za mně i toto je zbytečné. Vážně bych nenosila zrcátko s datem svatby a jmeny kamarádů či příbuzných a to bych je mohla mít sebe víc ráda..
Odpovědět
My budeme dávat dřevěná magnetická srdíčka. Budou tam napsáno: naše jména, datum a poděkování.
Odpovědět
@martig Tak to já klidně ;)
Odpovědět
@martig Právě chceme dát něco, co zůstane, ale dá se později využít, máte nějaký nápad?
Odpovědět
@shagy zrcátko proč ne, ale nepiště na něj datum ani jména. Nechte tam design a třeba barvy svatby. Za mě jako ženské zrcátek není nikdy dost. Ale taky jsem pro jedlé dárky, nebo pak už pořídit něco dražšího.. Pánům třeba malý nožík (typu rybička) pokud víš, že třeba chodí na houby/ryby kempovat..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?