Dárečky pro svatebčany ze samotvrdnoucí hmoty

Profilova fotka
Ahoj holky, rozhodli jsme se,že nebudeme dávat výslužky,ale každému dáme na stůl "balíček"s dárečky,co si odnese.Představovala bych si,že vyrobím čokoládky s nápisem něco jako že děkujeme,E & P a datum svatby(takové ty Milky minies nebo jak prodávají jednotlivě balené kolem 6,-),pak bych jim dala 5 mandliček do pytlíčku s malinkou kartičkou,co znamenají a napadlo mě udělat třeba srdíčka ze samotvrdnoucí hmoty nebo něco podobného.Myslíte,že je to blbý?Akorát mě nenapadá,jak je ozdobit a napsat tam třeba taky E&P 20.7.2013? Myslíte,že se to hodí,když to bude na čokoládkách?Napadlo mě,že bych je vykrajovala formičkama na cukroví,ale vyrýt datum atd. by šlo špatně,tak to tam napsat? =-) Nějak nemám inspiraci a na netu jsem nic nenašla...nebo mě napadl vykrojit třeb čtyřlístek,ale to nemám vykrajovátko :-D Máte nějaké nápady,inspiraci? Díky za všechno :-)
Odpovědět
@ewistat spis dej jenom jedle darky.. uprimne, ja bych si takove srdicko doma asi nevystavila, protoze co s tim.. je to lapac prachu. z tech sladkosti bude aspon uzitek :-D (neni to mysleno ve zlem!)
Odpovědět
Profilova fotka
@bolekat Já bych si to taky nevystavila :-D Jen jsem myslela,aby nedostali do pytlíčku 5 mandliček a čokoládku,jestli to neni málo..kort,když nechceme dávat výslužky =-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ewistat není to málo ... my taky výslužky nebudeme dělat a nemáme v plánu ani mandle ;-)
Odpovědět
@ewistat my jsme meli bonboniery, kde na obalu byla jmena a datum a jinak jsme nic nedavali, jen tem, co spali v hotelu a neco zbylo, tak jsme to pokrabickovali, ale nebylo to planovane. http://www.svatebnicokolady.cz/nabidk... myslim, ze hmotny dar, jako ty srdicka, ja nevim co este, svicinky atd, jsou fakt lapace prachu, protoze proc bych mela ja mit doma neco, s inicialami vasi svatby? tohle se sni, a je a je to mila pozornost.
Odpovědět
Profilova fotka
@bolekat Já bych si taky nevystavila,kdybych něco takového dostala a ani bych to od nich neočekávala,jen mě to napadlo,aby měli v tom pytlíčku toho víc...vím,že nejdou na svatbu kvůli dárkum,ale víte,jak to myslim :-) A pro ty,kdo tu budou nocovat,tak taky uděláme "balíček" k snídani,aby něco snědli,než vyrazí domů,ale jinak roznášet koláčky s oznámením a klasickou výslužku dělat nebudeme...sice staroušci co máme z přítelovo rodiny budou asi proti,ale co..jiná generace :-D
Odpovědět
Mě se ten nápad náhodou líbí. Jestli to srdíčko bude pěkně vyrobený, nevidím důvod proč by si ho lidi kteří tě mají rádi nevystavili nebo neschovali na památku. Lidi si kupujou a vystavujou spoustu lapačů prachu tak proč nemít srdíčko ke kterýmu se váže hezká vzpomínka. Jestli ti můžu poradit tak tu hmotu vyválelej přes krajku a na to srdíčko nalep mašličku v barvě svatby.
Odpovědět
Já bych to taky klidně něchala jen na těch mandličkách a čokoládkách.. My taky nebudeme dávat výslužky, ale jen ty pytlíčky s mandličkama..
Odpovědět
Ja bych do srdicek sla, kdo chce si ho schova, kdo chce vyhodi. Ja ma schovane z kazde svatby kde jsem byla aspon jmenovku.... Holt jsem sentimentalni typ - sberatel :-D
Odpovědět
My taky budeme dělat balíčky, ale nějakou věc na památku určitě nevynecháme... ten kdo chce si to prostě nechá... kdo ne, tak ne ;)
Odpovědět
my máme klasické výslužky...a hotovo, nebudu se někde vymýšlet s pidi dárkama, balení a srdíčka apod...dostanou dorty a hotovo :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?