Darečky pro rodice a svedky ???

Profilova fotka
Ahoj vsem, Vim ze se toto tema opakuje , ale pritel prisel s tim ze je pro nej zbytecne davat darecky pro rodice a svedky........tak ja ted nevim :-( mela jsme v planu dat rodicum nejedle srdce Dekuji za dceru a svedkum klicenku s otvirakem Nejlepsi svedek ........co si o tom myslite??
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, také jsem přemýšlela o dárcích, ale pouze pro rodiče. Ale stále přemýšlím jak a kdy je jim předat? :-)
Odpovědět
Na rovinu, mě přijdou takové dárky jako zbytečnost, stejně jsou to většinou jen pracholapky (pokud se to endá sníst/vypít. Mnohem lepší mi přijde prostě upřímné poděkování, osobní a od srdce (ani nemusí být speciální kartičky) a dát jim/přispět jim an něco, co by je potěšilo a po čem touží (třeba nějaká dovolená). Všechny tyhle serepetičky mi prostě přijdou jen jako snaha o okázalá gesta, která ovšem zas tak okázalá nejsou. Jinak byla sjem na svatbě jako svědkyně a dostat zrcátko nebo něco takového s nápisem nejlepší svědkyně tak to asi skončí někde doma zahrabané. jestli chcete svědka nščím potěšit, dejte mu flašku oblíbeného pití. P:S. beru to ze svého úhlu pohledu. Pokud máte rodiče, kteří si potrpí na lapače prachu a budou rádi, že si mají co vystavit, tak proč ne. Ale vždy ybch dávala dárek na míru, když někdo tohle nemusí tak proč mu to cpát.
Odpovědět
svědkům jsme nic speciálního nedávali. Pro rodiče jsme každý udělali malé fotoalbum z 20-ti fotek, Dala jsem tam průřez z fotek a doplnila je o popisky. Poslední stranu jsem nechala volnou - ta byla určená na doplnění naší společné fotky ze svatby. A myslím,že to sklidilo mnohem větší úspěch, než nějaké "lapače prachu". Předala jsem to rodičům večer před svatbou a mamka to ani nezvládla dočíst, protože začala dojetím brečet :)
Odpovědět
Profilova fotka
My necháme udělat bud talirky nebo hrnecky viz foto ale jen rodičům svedkum možná pak něco dodatecne ale jinak nic
Odpovědět
Profilova fotka
A foto
Odpovědět
@marcetta Jo, tohle je dle mého přesně ten osobní dárek, co je od srdce :) A je to dobrý nápad
Odpovědět
@alca666 měla jsem to jako takové poděkování... jako, že jim děkuji za to jaká jsme spokojená rodina (tam naše rodinná fotka, když jsem byla malá), za to že mě vedli ke sportu (tam moje fotka z basketu), že mě podporovali při studiu (foto z předávání diplomu na VŠ) a takhle to pokračovalo. S nynějším manželem jsem tam dala asi jen 2 fotky - že se nemusí být, že bych byla ve špatných rukou atp. - brala jsem to fakt jen jako dárek odemě. Manžel dělal pro rodiče svoje album , aby to zas bylo přesně od něj.
Odpovědět
Profilova fotka
@jannetta85 Pro mamky a svědkyni jsme měli zrcátka a pro taťku a svědka placatky. Byli nadšeni, moc se jim to líbilo a vím, že mamky i svědkyně zrcátka běžně nosí v kabelce, takže využití mají. Taťka s mamkou mají rádi turistiku s přáteli a když je chladno, tak placatku vezmou sebou s něčím na zahřátí, takže myslím, že to byla dobrá volba.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky moc dekuji za nazory ;-) Nakonec jsme se domluvili pro rodice nejedly srdce Dekujeme a datum a pro svedky nejspise nejakou flasku ...... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jamesie Dobry den, chci se zeptat,kde jste nechala delat? Dekuji:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jannetta85 úžasný odkud to mas?
Odpovědět
Profilova fotka
@simawuuu Dobrý den, zrcátka mám od Design Empathy a placatky z Fleru od prodejce Iblaser.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@winnitka Také jsem pro rodiče objednala tyto talířky, svědkům nic dávat nebudeme, přijde mi to zbytečné a myslím, že ani nic neočekávají.
Odpovědět
Profilova fotka
@winnitka prosim vas kde jste nechala delat? jsou krasny!
Odpovědět
Profilova fotka
Rodičům budeme dávat sklenice na víno s datem a textem Děkujeme. Svědkovi placatku a svědkyni ještě nevím...Všichni mi strašně moc pomáhají nejenom se svatbou, ale celý můj život, takže kromě proslovu, kde jim poděkuji, od nás dostanou i dárky.
Odpovědět
Profilova fotka
@5969 na fb Lenka Brezinova
Odpovědět
Profilova fotka
@winnitka mam to od pani z Fleru ;-) Zdenik8
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@winnitka muzu poprosit o kontakt na pani Brezinovou, ktera dela talirky? Na FB je jich pod timto jmenem vice, dekuji :)
Odpovědět
My to moc neřešíme...máme jen drobnost pro svědky. Ani jeden z rodičů není na děkovací dorty, či děkovací talíře, skleničky apod., takže jsme třeba našim koupili pračku :-)) Nechystáme ani děkovací listy... to, že je máme rádi a že jsme rádi za to, jací jsou a co z nás vychovali jim řekneme každou chvilku osobně. ;-)
Odpovědět
holky prosim a kdy jim to predate? Mi mame pernikove srdicka, sklenicky a zrcatka pro rodice a sklenicky a zrcatka pro svedkyne. Rodicum asi rano pri dekovani ale svedkyni?
Odpovědět
@jamesie Odkud máte prosím tak krásné placatky ? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petiv www.iblaser.cz. Je i na Fleru :)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?