Co všechno se dává do výslužky?

Profilova fotka
Já mám takové dilema... co všechno se vlastně dává do výslužek? jen "přebytkové" cukroví nebo i něco památečního? Co budete mít všechny vy? :-)
Odpovědět
výslužku budeme asi rozvážet většině den předem, a budeme mít 4 druhy dortů v malém provedení ve tvaru srdíček tak to udělá dohromady čtyřlístek a bude to jeden ovocný,sachr, medovník a a asi paříž :-)
Odpovědět
@baffiny my si dáme to isté, čo bude na hostine, do malej 12 ks a do veľkej 24 ks koláčov. asi do 10 druhov, ktoré budú aj na svadbe. ku koláčom bude výslužkové víno. no a k tomu bude také drevené srdiečko s našimi menami a dátumom svadby :)
Odpovědět
My sme davali do rodiny jednu krabicu zakuskov cca 14 ks, do vacsej rodiny krabicu s cca 20ks. K tomu ku kazdej krabici jedna flasa svadobneho vina.
Odpovědět
Výslužky bývají hodně odlišné kraj od kraje.Někde se nosí jen koláčky.Jinde se dává krabice různého cukroví... Udělej výslužky podle zvyklostí ve tvém okolí, a nebo jednoduše podle sebe
Odpovědět
@baffiny tak jak už napsala @ilonkaseda, každý kraj to má jinak. U nás se dávají svatební koláčky (různé příchutě) a do toho ještě napečené cukrovíčko. Ale každý si výslužky může udělat podle sebe. Žádné pravidla striktně stanoveny nejsou.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás dáváme do malých výslužek 6-8 koláčků do velkých 10-12 koláčků a od každého druhu cukroví jeden kousek (cca 10 druhů). U nás je to takhle zvykem :)
Odpovědět
Profilova fotka
@raverka prosim ta kde si davate robit tie drevene srdiecka? Dakujem:)
Odpovědět
Podľa mňa si sama určíš - niekto dáva zákusky, niekto fľašu vína alebo tvrdého, niekto malé pozornosti, niekto praktické veci, kamoška dávala tortičky malé, iná zase pralinky... my budeme asi dávať cupcakes alebo makaronky.
Odpovědět
@jelsulka http://www.sashe.sk/NoiArt/detail/srd... alebo bez mien http://www.sashe.sk/Hrabos/detail/val... :)
Odpovědět
Profilova fotka
@raverka dakujeeem a krasne vianoce prajem :)
Odpovědět
My dali cukroví do krabičky a lahvičku červeného vína s naší etiketou. Můžete se podívat na http://svoji.zde.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Ak nechcete klasiku, ale niečo originálne, môžete do výslužky dať čerstvé ovocie v čokoláde - novinku na trhu. Hostí prekvapíte a veľmi si pochutia :-) Pozrite si fotky v našom profile, alebo sa príďte pozrieť na svadobný veľtrh do Incheby vo februári - budeme tam mať vystavené rôzne nové typy krásnych krabičiek špeciálne na svadby s fantastickým ovocím v čokoláde. A budete môcť aj ochutnať.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
děkuju za inspirace, dřevěné srdíčko už jsem i objednané, to se mi jako nápad líbilo... já se právě nemůžu moc koukat na kraje, protože já jsem moravanka a můj nastávající ze severních čech :-D takže pořádná míchanice... ael asi to udělám po svém a intuitivně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@baffiny Dobrý den, pokud byste se rozhodla věnovat svým hostům do výslužek něco moravského - můžu Vám nabídnout minivínka, kterým některé nevěsty rády obdarovávají své hosty. Jsme vinaři s vinným sklípkem ve Velkých Bílovicích a vína lahvujeme i do 0,75l i jako minivína - vše s možností originální etikety zpracované profesionálním grafikem na zakázku - dle požadavku nevěsty. Na žádost nevěst nabízíme jako doplňkový sortiment belgické čokoládky s obalem ve stylu etikety na láhvi. Vše je možné využít zároveň i jako jmenovku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?