Co říkáte na tohle, jako dárek?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, co si myslíte o tomto dárku pro svatebčany. Je to vhodné? Ve finální podobně to má být přívěsek - pro pány beránek, pro slečny ovečka Nebo ještě nějaké jiné zvířátko z této stránky, co myslíte? https://www.facebook.com/FimoMania.cz Předem díky :)
Odpovědět
Mám už více než rok po svatbě a nejsem zrovna svatební nadšenec, byť jsem si naši svatbu užila, byla krásná... Ale osobně bych se na "upomínkový" dárek vykašlala, peníze si buď schovala, nebo dala o to víc za hostinu. My dávali dáreček rodičům, svědkyním... ostatní myslím spíš ocení jídlo a pití než skleněnou ovečku .-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martulada Jednoznačně ne. Většina lidí sice řekne, že je to roztomilé ale hned po svatbě to skončí v šuplíku (v tom lepším případě) nebo dřív či pozděj v koši. Nedovedu si představit, že by to někdo nosil jako přívešek či si hrdě vystavoval v obýváku na poličce. Možná první měsíc, ale pak z toho vzniknou jen vyhozené peníze. Možná jsem trochu drsná, ale nevidím v tom nic, do čeho by se mi chtěly dávat peníze, protože sama jako host bych to rozhodně patřičně nedocenila. Souhlasím se zdenkak88 - peníze radši pošetřit...
Odpovědět
Profilova fotka
@martulada za me taky ne,prijde mi to hrozne,promin
Odpovědět
Mě se nápad naopak líbí, ale pouze za předpokladu že beránek a ovečka jsou symbolické pro vás a vaši svatbu (kamarádka měla takto medvídka mě to you, kterého ale měla i na autě místo kytky, jako figurky na dorte a jako takového "maskota" který byl na tužce ke svatební knize hostů... Ona pak ale dávala klasické vysluzky. Ale v jejím případě bych takto udělaný přívěsek chápala jako darek.), aby to pak i hosté takto vzali. V opačném případě bych raději peníze přidala jinam. Takže bych nejprve zvážila v jakem duchu bude svatba a zda by se ovečka objevila i jinde. Případně bych to nachystala jen pro děti, kteří by tyto figurky našli na svatební tabuli třeba u jmenovek .
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě ne, příjde mi to strašně kýčovité.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s tím, co už bylo napsáno. Je to hezké, ale třeba pro děti. Osobně jsem pro dárky, které se mohou sníst a jsou třeba i domácí výroby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Promiň, je to kýč bez ohledu na to, jestli se budete jmenovat třeba Beránkovi...
Odpovědět
Máte pravdu holky, asi by z toho všichni svatebčané nadšení nebyli. Určitě si ale nemyslím, že je to kýč, neřeknu, kdyby to bylo z plastu, ale takhle si, že je to moc pěkný a osobně bych to ocenila :-) Každopádně dkěuji za vaše názory
Odpovědět
Je to pěkné, ale spíš dejte jen dětem nějaký balíček dárku i třeba s ovečkou ( mě se třeba líbí ) at mají zábavu. Ale pro dospělé ne. Celkově mi přijdou dárky pro dospělé divné at je to co je to. Oni by měli brát jako vzácnost že mohou být na vaší svatbě ( když vás mají opravdu rádi )a to že vám mohou udělat den krasnějším by pro ně měl být dar, ale dar který mohou dát oni vám. Vy jim davate už dost ( hostina a vše stojí dost peněz ) spíš kdyžtak tůžky a svatební noviny a nebo po svatbě každému pár fotek. Jinak dárky jen rodičum a třeba ještě svědkům :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme davali pernikova srdicka... Ale nez ovecku, tak to radeji nic... Vzdyt to neni povinnost neco davat, pozvani samo je dost velkej dar. Mozna ted schytam par nenavistnejch komentaru, ale prijde mi, ze ted frci infantilita ve svatebnich pripravach (nejvic asi oznameni s malovanymi panacky, plysaci, loga a razitka s temi univerzalnimi postavickami,...) a mne to prijde ujety- svatba ma bejt akt dvou dospelejch lidi a tahle ovce mi pripada jako dokonalej infantilni kyc. Pardon.
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem odpurce darku pro hosty celkove a prestoze ovecky jsou krasny dostat to na svatbe tak si reknu jak roztomile ale asi by to slo do supliku jak to tu uz padlo. Privesek? Na co? na klice nebo jako na retizek atd? Klicenky se mi libi, ale ne jako svatebni pozornost. Ma to nejakej specifickej duvod proc zrovna ovecky? Mne to prijde zbytecny a ovecky navic detinsky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?