Co do výslužky? Tipy?

Ahoj holky, vzhledem k tomu, ze nebudeme pred svatbou rozvazet kolacky, chci udelat “bohatsi” výslužky. Určitě tam budou koláčky, ručně dělané pralinky a ještě bych chtěla jednu, dvě věci.. máte nějaký nápad? případně za foto vašich výslužek budu moc ráda :) S.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my vysluzky hned zamitli, misto toho budeme mit pamatecni balicek - tuzka s nasimi jmeny, datem a mistem svatby a pernicek ve tvaru srdce s podekovanim a nasimi inicialy. Myslim, ze je super, kdyz po svatbe zbyde na pamatku i neco jineho, nez fotky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžu nabídnout pro ostatní nevěsty jako svatební výslužku bylinné a ovocné sirupy, tradiční i netradiční džemy, pampeliškové a sedmikráskové medy a pečené čaje. Ceny od 32,- Látkové a háčkované kloboučky ladíme do barev Vaší hostiny. Produkty jsou vhodné i jako výhra ve svatebním kvízu:-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, my pred svatbou rozvazeli klasicke vysluzky se svatebnim cukrovim a svatebnimi kolacky, ale navic jsem pro svatebni hosty prichystala balicky se svatebni cokoladou, zvykackou, mandlickami a pecenym cajem. Na vse jsem si vyrobila sve obaly s nasim svatebnim logem a hoste byli moc spokojeni a i dodatecne mi to chvalili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Medíky.
Odpovědět
Profilova fotka
Jedna slečna chtěla gravírovat svatební prkénko. Taky vypadalo pěkně a maminky ho mají v kuchyni.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?