Chutnají vám tyhle čokoládky?

Profilova fotka
Ahoj. Chtěla bych hostům udělat čokoládky ve vlastním přebalu, ale nechci platit za značky jako je milka atd. Ale zase bych nerada koupila čokoládu nečokoládu - tady je cena až podezřelá. Měl jste někdy tyto čokoládky? http://www.obchod-cz.cz/smisenezbozi/...
Odpovědět
Měla jsem podobne ( stejná doza jen čoko s jiným přebalem) ,ale nakonec jsem nedávala. Dají se koupit normalně u vietnamcu a taky podle toho chutnají. Za mě nekupovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@bartosba tyhle jsou jak nejlevnejsi mikulasi:-( fakt nedoporucuju:-(
Odpovědět
@bartosba Radši bych koupila tu milku. U té je jisto, že je dobrá. Levná čokoláda nikdy nemůže být dobrá;.-) Pokud chceš dát hostům takovýto dáreček ,tak na něm nešetři. Radši nedát nic než tu levnou.
Odpovědět
Profilova fotka
@majkll Jj, ale někdy i ne tak drahé čokolády jsou dobré. Zkusím koupit nějakou vyzkoušenou až bude v akci.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bartosba Asi bych do toho nešla. Párkrát jsem takové čokoládky "no name" dostala a je to docela hrůza, s čokoládou to nemá nis společného. Zkusila bych se podívat někde na netu nebo třeba na Aukru, jestli se nedá sehnat lepší čokoláda za slušné peníze.
Odpovědět
@bartosba mini čokoládky MILKA jsou miliónkrát lepší a rozhodně ty mini čokoládky MILKA mi nepříjdou nějak zvlášť drahé. Kupujeme je často a je jich v krabičce dost a hlavně výborná chuť zajištěna.
Odpovědět
Profilova fotka
@jennyexx jj, asi je nakonec koupím
Odpovědět
Profilova fotka
A nevíte někdo o nějakejch čokoládkách, který jsou v zelených obalech nebo v nějaké neutrální barvě (bílá, béžová, hnědá, šedá,..)? Protože mám svatbu do zelena a když se udělaj přebaly na tu milku, tak tam jsou vidět fialové kraje.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?