Aké veľké krabice na výslužky použijete?

Profilova fotka
Ahoj, nevím, jestli se tu někde řešily výslužky - jak velké krabice použijete, kolik (asi kg) na ně počítáte, kolik cukroví na hostinu.... Jak to řešíte vy?
Odpovědět
1
2
13
Profilova fotka
Nevim jake krabice myslis. Jinak mame na 33 zvanych hostu a na talire pri hostine dohromady 1200 ks tech mensich kolacku. Kila ti bohuzel nereknu, v te pekarne si to rikaji zaplatpanbu na kusy.
Odpovědět
My jsme měli dva druhy výslužek: Pro rodinu do klasické dortové krabice - cca 20 koláčků, 15 minizákusků a 15 kousků lineckého(srdíčka,kytičky) Pro kamarády na plastové talířky - 5 koláčků, 5 minizákusků a 5 lineckých, zabalený v celofánu,vypadalo to moc hezky. Na hostinu jsme měli 200 ks minizákusků, 2 kg lineckýho (asi 200) a 2 kg koláčků (200) + 200 ks rolád (jogurtový a piškotový) - ty byly možná trochu nadbytečný, protože tam byl ještě velký svatební dort a další jogurtový dortík, takže rolády zbyly. Na hostině jsme měli 40 lidí na oběd + 20 dalších večer.
Odpovědět
Profilova fotka
Macíku, díky. Paní, co nám bude péct cukroví, nám ho předá v těch velkých krabicích - jakoby od kuřat. A už ví, kolik kg cukroví se jí tam vejde. Budeme to samozřejmě dávat do menších krabiček. Udělala jsem "průzkum trhu", jaké velikosti se dělají a teď přemýšlím, kolik se tam toho vejde :-)
Odpovědět
Ahoj, nevíte, kde sehnat menší krabičky na výslužky - cca 15cm x 15cm???? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já měla pro 50 lidí na hostinu cca 4kg koláčků od tchýně a 1kg z cukrárny. Do výslužek jsme dali 250gr koláčků a pak tam přidávali štrůdl od mojí mamky, který byl i na hostině. Ty výslužky jsou z cukrárny Zdenka Nedvědová a mají na to spešl růžový krabičky 15x15cm. Ještě jsme měli 300 minizákusků. Myslim, že v každý větší cukrárně maj malý dortový krabice cca na kilo koláčků + něco na doplnění.
Odpovědět
Profilova fotka
Lady zkus firmu RTC, mají krabičky na výslužku myslím že 18x22 cm, ale levnější jsem nikde nesehnala. Dokonce i s dopravou z Prahy mě vyšly daleko levněji. :-) Jestli chceš napiš mi a já ti pošlu odkaz na ně.
Odpovědět
:-) Jojo, budu vděčná za každý odkaz. Pajovo, kdepak je ta cukrárna Zdenka Nedvědová? Ty krabičky by byly přesně to, co hledám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si je objednala po internetu,meli dvě velikosti.23x16 vyšly na 4,30(s DPH) a 27x18 za 5,65(s DPH).U nás byly obě za 8,-.Pošlu Ti adresu.
Odpovědět
Profilova fotka
U nás v papírnictvích mají dost velký výběr krabiček i košíčků, jedny jsou dokonce zlatě pomalované :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Lady, ta cukrárna je v kladně. Ale jedna krabička je za 15,- což si myslim, že se dají sehnat i levnější. My jsme byli líný něco extra shcánět, tak jsme je braly. Rovnou nám do nich dali výslužky.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli krabičky na výslužky 18x18. Abych pravdu řekla, tak nevím, kolik jsme toho do nich dávali. Krabičky jsme kupovali v OSPAPU
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, už zas mě to enormně zajímá ;-) : nemáte někdo další zkušenosti kolik cukroví a koláčů na hostinu a do výslužek?
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky, mně by zase pro změnu zajímala orientační cena - kolik tak může stát krabička cukroví (např. 15 x 15 cm). Nemám vůbec ponětí ;-) .díky
Odpovědět
Profilova fotka
Myslíš cukroví nebo krabička jako obal? Já koukala po větších krabičkách 30x30 a u nás v papírnictví stojí 9,50Kč. A právě nevím, kolik tam toho cukroví dát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no já dnes koupila kabičku na zkoušku a hlavně přesvědčení mamky velikosti 18x18 cm za 5,10 v papíráku.
Odpovědět
Profilova fotka
Me dneska prisly krabicky od firmy RTC a jsou super. I s postovnym jedna vysla ani ne na 3 koruny. Mam ji vyfocenou v albu. Je docela mala, ale protoze nechceme davat kazdemu kopu, ale jenom na ochutnani kazdeho druhu, tak se tam snad tech 6 vejde bez problemu. Zitra dam vedet konkretne. Krabicky jsou vazne hezke, nahore maji zavirani na srdicko. Nikoho urcite neurazi.
Odpovědět
Profilova fotka
Ene, kolik kousků tam tak chcete dát? A kolik počítáte na hostinu na osobu?
Odpovědět
Profilova fotka
Psala jsem, ze tak 6. Nemame uplne ty prtave kolacky, ale velke take ne. Zkratka jsou vyfocene v albu. Na hostinu prijde to, co zbyde. Mam objednano 1500 ks, vysluzky se budou davat asi 70ti lidem. Zitra dodam informace, kolik mi toho zbylo.
Odpovědět
Profilova fotka
aha, to jsem přehlídla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja su tak ščasná,že vás tady mám,u nás se balí koláče do celofánu.Papírový talířek,na něj ta krajková ozdoba,koláče a cukroví,malá ozdobička a pěkně svázat...ty krabičky,jsou zdá se praktičtější,přednesu maminám
Odpovědět
Profilova fotka
lapi, moc nejásej, my prozměnu děláme obojí výslužky - ty před svatbou - klasický frgál, na něm malé koláčky a pár lusků cukroví, přesn ějak píšeš, na takové te papírové krajce, s myšličkou, zabalené v celofánu, a pak pohostině ještě každý dostane krabičku s druhou výslužkou. děs, nemohu mamku ukecat, ať jsou je jedny. Místo té druhé bych raději balila kus vepřového a lahvinku, :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no to ne ,my jen tu jednu a kdo bude chtít může se ještě přijet docpat druhý den k nám. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
V pátek jsme kupovali krabičky na cukroví, dvě velikosti menší pro známé a větší pro svatebčany. 30 větších a 20 menších stály cca 300,- Pokud by někoho zajímaly rozměry můžu je doma změřit. Nevím kolik se tam vejde cukroví, ale počítám, že do těch větších dáme i kousek dortu, hlavně do toho nechci míchat jednohubky nebo tak něco, to je mi proti srsti.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já se chci zeptat, kolik počítáte kousků cukroví na osobu. My budeme mít asi 30 lidí, já jsem maniak na pečení, takže počítám asi 20 druhů, nebudou koláče, ty všichni dostanou podle tradice 14 dní předem. Kolik tedy kusů od jednoho druhu? Já počítala pro každého jeden na hostinu - tj. 30 plus asi 50 do krabic s výslužkou - tj. do velké dáme 2 ks a do malé 1 ks, plus ztráty - co sním do svatby :-) a jsem na 100 ks. Jinak souhlasím s tím, že zasypat dort jednohubkama není nejlepší výslužka ze svatby :-(. Díky za odpověď!
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, já jsem koupila krabice v papírnictví, myslím, že ty větší jsou 20 x 20 za 5,50 a o něco menší, ty byly za 6,00 ceny zvláštní, ale nechtělo se mi někde běhat, do toho mám pěkné ubrousky v červené barvě a nahoru dám mašli, člověk se s tim dělá, běhá, shání aby to bylo pěkné a oni to pak klidně vyhodí :-( no uvidíme... ]-( :-D
Odpovědět
ahoj holky Nasla jsem dalsi firmu na papirove krabicky.Maji ruzne velikosti,ale nevim kolik stoji.Kazdopadne se mi zdaji zatim nejlepsi.Je to firma Stama ze Zlina- stranky maji na netu :-)
Odpovědět
Ahojky holky, já spíš myslela kolik asi tak stojí to cukroví v krabičce (asi tak 15 x 18 cm dejme tomu). Nemám potuchy za kolik peněz se toho cukroví do krabičky vleze. Potřebovala bych si tak trošku udělat finanční rozpopočet. Je mi jasný, že se to bude lišit, podle toho jaký cukroví do toho dám , ale tak zhruba průměr. Nevíte někdo? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tady je adresa na krabice na výslužky.... http://www.astera.cz/vismo/index.asp?... http://www.darkovebaleni.cz/shop/obch...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj zziny, to ti řekne každá cukrářka jinak, já teď obvolala asi 6 a většina z nich peče na kila...kilo na Vysočině od ženských z vesnic stojí tak 180 - 200 Kč, do takový krabičky prý slušná výslužka obnáší 15 druhů cukroví a je toho asi celkem 70 dkg, ale dělají se i 50 dkg......jiná zase peče do krabic na kuřat (jak si to asi mám představit, že :-| ) a ta říkala, že jedna kabice od kuřat je tak na 2 výslužky....a ta chtěla 180,- za krabici velkou....takže tahle mě vyšla rozpočtově zatím nejlevnějc, jen si nedokážu přestavit, kolik toho asi bude...a taky se jí nemůžu dovolat... :-(
Odpovědět
Podobné (nebo možná stejné) krabičky jako má Ene- se zavíráním nahoře na srdičko- mají i ve Foliotisku na P-2.Koupila jsem jí na zkoušku,ale je opravdu malinká.Do klasického košíčku se toho vejde o dost víc. Škoda, že je nedělají větší, jinak se mi líbí a je super, že je zavírací.
Odpovědět
1
2
13
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?