Svatba ve čtyřech a vše kolem ní - poradíte?

ahoj, jsem tu nová a rovnou bych měla dotaz, tedy resp. více dotazů.. Přemýšlím, čím vůbec začít. Přítel mě požádal o ruku v červnu 2015. Svatbě jsme nechali volný průběh a tak se zatím nekonala. Teď řešíme situaci, že buď se vezmeme ve dvou (+svědci) anebo max rodiče a sourozenci (možná prarodiče). Dá se stihnout vzít se letos v dubnu nebo v květnu? (hodí se vůbec tyhle dva měsíce na svatbu?). Řešíme i místo, kde se vůbec vzít? (uvítám typy v OL kraji) Zda na úřadě sami nebo někde v přírodě/na rozhledně/na louce/v parku s rodinou? Obléct si rifle nebo třeba jen krátké bílé šaty? Udělat oběd v ten den pro rodinu (když budou na obřadu) nebo jindy (když se budeme brát pouze se svědky?) Fotky budeme mít jen my dva a prcek (máme roční dítko), takže je udělat třeba dopředu a ostatním členům poslat fotku s oznámením, že jsme se vzali/chystáme vzít? A co prstýnky, když zatím nevíme termín - jde si koupit, aby seděl na prst a pak dodělat jméno + datum? Máme obrovské dilema a nevíme co a jak.. řešila jste některá takovou nebo podobnou situaci? Jak to dopadlo? Uvítám i názory, typy a rady :) Určitě jsem zapomněla na nějaký dotaz, tak je možné, že budu přidávat postupně :-D
Odpovědět
Ja chtela a mela velkou svatbu. Coz asi nechces.:) Takze byt tebou bych udelala jednpduchy obrad a obed s rodinou. Rodice sourozenci prarodice samozrejme. Saty bych si poridala nejake hezke co unosim. Kratke s velkou sukni po kolena. Treba kvetovane.
Odpovědět
Jo holky a ještě jedna věc, řešíme, když už by svatba byla i s rodiči, sourozenci (možná ti prarodiče), tak jak je dotáhnout někam na obřad (líbí se nám rozhledna Maruška na Trójáku), aby o tom nevěděli a měli něco slušnějšího?
Odpovědět
Kamaradka takhle zorganizovala jako oslavu narozenin. Sesli se na namedti ze pujdou do restaurace. A predtim si ale odskoci na radnici.:):) Kazdopadne udelat to na tajnacku tak aby meli vsichni oblek a kostymek asi moc nejde...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, máme termín na srpen . Uvažovali jsme , ze by jsme byli mi dva +svědci . Vše mam vymyšlené do obřadu . A nevím co pak jestli oběd dort atd..... Jsem v tom stracena.
Odpovědět
tak nám nevyšel termín, vše se posouvá.. vyřešené to doposud mám asi jen tak, že bude obřad v parku, kde nás bude 10+ dítě (rodiče a sourozenci), pak se přesuneme do restaurace, kde si dáme oběd a kafe; chci se s něma domluvit, jestli je možnost mít u nich v lednici dort a dát si ho tam. a pak se přesuneme k nám, kde bude na stole asi jen svatební koláčky, max 4 druhy cukroví a večer nějaké maso na gril..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?