Upozornění nebo vzkaz

Profilova fotka
Rada bych věděla, zda-li by šel dát na účet vzkaz, nebo upozornění, že na téma které jsem založila, nebo sem někam přispěla, někdo odpověděl? Možná by se nemuselo tolik hledat, když chceme něco staršího najít. Nevím, jestli je to srozumitelné, ale i tak děkuju za odpo. :) Hezký večer. Radka.
Odpovědět
tak já bych byla teda asi zahlcena uporoněními na nový příspěvek =-) :-S :-N
Odpovědět
Taky mě to napadlo, byla bych ráda, kdyby to šlo...
Odpovědět
to si myslim, že je celkem nereálný, protože se stane, že založim diskusi, která bude mít 300 stran a to by mi asi i celkem vadilo, kdyby mi denně chodilo tollik vzkazů
Odpovědět
A co dobrovolná aktivace?
Odpovědět
Profilova fotka
myslela sem, jenom jedno upozornění a pak by se ti rozkliklo, ve kterém tématu se pokračuje, kde si přispěla .. atd.. jeto tak na jednom pro mamky s dětma a je to fajn, když nemusíš hledat celý den diskusi, na kterou si chtěla odpověď, protože si nepamautješ, jak se jmenovala..:) Emmi má dobrý nápad, mi by se to hodilo...!!! :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Na některých diskusích na jiných serverech funguje to, že si u daného tématu zaškrtneš, zda chceš dostávat upozornění na mail, že tam někdo přispěl. Dostaneš ale jen jeden mail (tzn. když tam někdo poprvé přispěje), a dokud to téma nenavštívíš, maily tě neotravují (snad to píšu pochopitelně). Jinak pokud Ti na daném tématu na BRMS záleží, můžeš si ho dát do oblíbených a zkontrolovat ;-)
Odpovědět
jak se dává téma n BRMS do oblíbených ? =-) jsem nějak nepostřehla nějakou novinku asi 8-(
Odpovědět
Princez, měla jsem na mysli klasické uložení do oblíbených - ta běžná funkce prohlížeče ;-) Ne, že by to byla nějaká nová služba BRMS, o které bys Ty, taková skalní členka ;-), nevěděla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mám ji tady v oblíbených, ale už si člověk moc nepamatuje kam všude přispíval.. o to mi jde, víš ... :-), a mít v liště 50 diskusí, to moc nejde... :)
Odpovědět
Hermi jo ahaaaa no jsem právě říkala, že jsem něco prošvihla
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Já bych ocenila, kdyby bylo možné zaslat vzkaz na mail, že mám něco v interní poště. Mám 15 měsíční dvojčata a tak nechodím na všechny stránky kde jsem zaregistrovaná s velkou pravidelností - prostě není na to čas. Ale zrovna dens jsem našla v IP dotazy na doporučení od nevěst, který už jak dlouho asi čekjí na odpověď a já o nich nevěděla. Většinou takové nevěstě pak pošlu svůj mail a domlouváme se mimo Vaše stránky. Stačila by jen hláška ve stylu Máte další interní poštu na beremese.cz. Nevěsty co tu sedí každý den, by si to mohly vypnout a my už dávno oddané bychom mohly dál "spolupracovat" na přípravách z povzdálí ;-)
Odpovědět
kotatko - myslim, ze to neni zly napad ;-) uvidime co na to bob
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Díky :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Opravdu by to nešlo? Prostě by přišel mail, že mi někdo napsal na beremese IP... bylo by to fakt skvělé...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?