Rozvedla jste si některá svého miláčka?

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli některá z vás se zamilovala do ženatého muže, který se kvůli ní rozvedl a teď jste spolu šťastní... V dnešní době vysoké rozvodovosti by se asi nebylo čemu divit... Zamilovala jsem se do ženatého muže, mají spolu malé dítě a prý jsou spíš spolubydlící, nicméně od rodiny nechce odejít kvůli děcku, protože sám je z rozvedeného manželství a špatně to nesl (samozřejmě může vykládat, co chce a pravda může být taky úplně někde jinde ;-) ) Jen mě překvapuje, že si jeho žena za půl roku nevšimla, že si s někým neustále píše sms... nebo možná všimla, ale ignoruje to... Máte některá podobnou zkušenost?
Odpovědět
No, co k tomu napsat? Bohužel to podle mojí zkušenosti (zkušenost z okolí a rodiny, ne vlastní) vypadá tak, že kdo podvedl svou manželku a odešel od ní za milenkou, udělá jednou to samé i milence. Můj otec byl třikrát rozvedený, od každé ženy odešel k milence a od ní zase k další. V okolí mám dalšího muže, co odešel už od druhé ženy za třetí. Přeju jim, aby to vyšlo, ale vždycky tam bude ta nejistota. A proč to žena ignoruje? Buď to neví, nebo třeba ví, ale už ví, že je muž zaletnik a že se vždycky vrátí k ní, má to na háku. Anebo to řeší s ním, on ti to nemusí říkat. Přece, proč by to měla řešit zrovna s tebou.
Odpovědět
Souhlasim s @kacenkakaca, vsichni muzi v mem okoli, kteri podvadeji svoje manzelky je podvadeji s vice zenami, a ti, kteri od manzelky odesli k milence, zase podvedli po case milenku s nejakou dalsi. Muj strejda presne takhle odesel od manzelky kvuli milence, pak si tu milenku vzal, a pak ji zase podvedl s dalsi, rozvedl se, zase se ozenil.. furt to samy dokola. Ja jsem se takhle taky pred nekolika lety zamilovana do zenatyho muze..myslela jsem si, ze pro nej znamenam neco vic, a nakonec jsem se po case dozvedela, ze s manzelkou byl udajne stastny a rozhodne nebyli jenom spolubydlici, a ze v dobe, kdy neco mel se mnou, se vyspal i se dvema dalsimi zenami. Ted jako vdana si rikam, jak jsem mohla byt tak blba a jak jsem mohla byt tak sobecka, ze jsem si neco zacala s timhle chlapem a ze jsem nemyslela na jeho manzelku. Fakt je mi to lito a omlouvam sama sebe akorat tim, ze mi bylo cerstvych 21 a ze jsem byla naivni.. Ted uz zastavam nazor, ze pokud se normalni chlap zamiluje, tak prvni vztah nejdriv ukonci a az pak si zacne dalsi vztah.. a ze pokud se normalni chlap ozeni, tak svoji manzelku rozhodne s nikym nepodvede. Takze bych ti radila se na nej vykaslat, protoze jednak si zaslouzis nekoho lepsiho a jednak si jeho chudak manzelka rozhodne nezaslouzi tohle. Ji bych poradila se s nim rozvest, protoze si takovyho chlapa nezaslouzi zadna.
Odpovědět
@akcinaj Proste si sama poloz otazku, jestli opravdu chces byt s chlapem, ktery je schopny te podvest, az budete mit doma male dite. A poloz si otazku, jak bys na miste jeho manzelky pohlizela na tebe... a jestli ti to stoji za to.
Odpovědět
on ji nepodvedl... nebo rozhodně ne se mnou... v dnešní době asi těžko uvěřitelný, ale nic kromě citů mezi námi není a nechci to já z důvodů, které jste zmínily a ani on, protože ji nechce podvést...
Odpovědět
@akcinaj Aha..tak pokud mezi vami nic nebylo a rekl ti, ze ji nechce opustit, tak by bylo fakt nejlepsi mu nepsat a vykaslat se na nej.. On by se mel zamerit na svoji manzelku a na ty duvody, proc se do ni zamiloval a proc si ji vzal.. a tobe bych spis prala si najit nekoho nezadanyho.. Jako je to rozhodne tezky, ale pokud ti rekl, ze od ni odejit nechce, tak z toho nemuze vzejit ani pro jednoho z vas nic dobreho a bude lepsi pro tebe i pro nej abyste se na tohle vykaslali a prestali si psat. Pocatecni zamilovanost, kdy jste spolu jeste ani nic nemeli, neni to samy jako opravdova laska, rodina, dite.. Proste chapu, ze se mu zatoulali oci, ale sam uvnitr ocividne vi, ze kvuli tomuhle nebude riskovat tu lasku a stabilitu, kterou ma doma, takze bys mela lepsi se na nej vykaslat.
Odpovědět
Profilova fotka
souhlas s kacenkakaca a karlajasmine... můj taťka přesně tohleto dělal. vždycky odešel od manželky k milence a pak zase a pak zase a pak zase. Jestli počítám dobře, stalo se to už 3x nebo 4x. Anebo znám pak muže, kteří sice mají manželku a milenku, ale manželku a děti mají ve skutečnosti rádi, mají vztah na bázi nejlepšího přátelství, jen už nejsou zamilovaní, a tak vzrůšo hledají u milenky. Nicméně často tvrdí milence něco jiného, ale ve skutečnosti nechtějí své ženě ublížit. Snad jen jeden jediný případ znám, kdy to nedopadlo špatně, ale to bylo spíš tak, že žena toho muže byla tak trochu šáhlá, rozvedli se a až pak si někoho našel.
Odpovědět
Profilova fotka
holka, kasli na to. zenati chlapi nakecaji spoustu veci, ale realita je fakt jina. ;-) ono je urcite zabavnejsi nova neokoukana koca, ktera je cela pryc, kdyz ji pan napise pitomou sms nebo vezme za ruku, finti se pro nej a chichota se jeho vtipkum, nez manzelka, ktera ve dne v noci skace kolem maleho decka, utahana, neupravena, nervozni. nova slecinka nic nechce, kouka z ni jen povyrazeni, odreagovani, zabava. jenze zivot a manzelstvi je i o tom dokazat zvladat tezsi momenty, kdy jeden nebo druhy neni uplne ve forme, kdy prijdou komplikace, problemy, kdy musis zatnout zuby. "rozvest ho" neni az takovy problem, ale myslis, ze s takovym clovekem, ktery svoji partnerku v krizovem obdobi necha kvuli nejakemu flirtu, bys chtela mit vedle sebe? 8-(
Odpovědět
@akcinaj Ty kecy ze je s zenou jen jako spolubydlici,to rikaji vsichni zaletnici. Zkus se zamyslet nad tim,jak by ti bylo na miste jeho zeny. Co to je za chlapa,kdyz podvadi a maji male dite. Ja bych nenicila rodinu,a kdyz se rozvadet nechce,tak ty akorat ztratis roky zivota,a porad budes ta druha.
Odpovědět
Nikdo nikoho nepodvedl, tudíž nikdo není záletník... jen jsem chtěla znát názor, jestli se někomu stalo nebo znáte někoho, kdo prožil něco podobnýho... sama jsem byla v pozici, že jsem tři měsíce po svatbě byla rozvedena jinou ženou a proto ani nechci, aby to probíhalo tak, že si spolu něco začneme a já byla důvodem rozvodu.... mám pocit, že když se někdo zamiluje, tak je prostě automaticky zařazen do kategorie záletník ;-( samozřejmě si uvědomuju, že spousta chlapů je takových, že dokážou ženský vykecat díru do hlavy jen, aby ji dostali do postele, protože si doma zrovna nerozumí, ale tohle probíhá jinak... nikdo nikoho nesvádí
Odpovědět
@akcinaj Z mého pohledu je třeba tahle situace vážná, možná vážnější, než kdyby někde chlap náhodně ujel. To, že jsou v tom city, že spolu udržujete kontakt, to mi nepřipadá v poradku. To, že spolu nespite, je plus, ale nerozumím tomu, proč spolu udržovat kontakt, když on od ženy nechce a ty nechceš být důvodem k rozvodu...
Odpovědět
Jo, mám pro tebe radu nad zlato - najdi si svobodného, kterých je všude habaděj, a nepleť se do cizího manželství.
Odpovědět
Profilova fotka
Víte děvčata, Bůh nám nadělil vojevůdské schopnosti, sílu, statečnost a hlavu rodiny. Ovšem vývoj společnosti, emancipace a další faktory, vytvořil z žen mnohem statečnější osobnosti, než mnoho současných mužů. Kromě toho jsou aktivátorky náklonnosti, nebo přímé vyzyvatelky vztahu. Trochu se nám to promíchalo. No a protože pořád funguje Bohem daná chemie sexu u chlapa - většinou bohužel na úkor zodpověnosti k partnerce, je to velký osobní boj chlapa sám se sebou, když kolem něho začně kroužit zájem ženy. Bohužel chlap dozrává až ve vyšším věku a mozek se konečně začne stěhovat na správné místo, tedy do hlavy. Tedy nechte chlapy, kteří jsou ženatí na pokoji a pokud sám začne, pošlete ho do správných míst. Jsem žentý a to tak, že šťastně 35 let a čím jsem starší, tím více děkuji Bohu, že jsem odolal a že jsem nepřišel o tak skvělou manželku.
Odpovědět
Článek se načítá
@akcinaj Na druhou stranu, ty jsi svobodná, proč by si měla brát zodpovědnost za jeho manželku. To má udělat on, ne Ty. Já sama bych nechtěla, aby přítel někoho balil, a dotyčná řekla, ne, někoho máš. Tak to půjde a sbalí jinou. To musí být v něm. Ano, je to blbý, manželka+dítě... ale to není tvoje starost :-)
Odpovědět
@mpbg S tímhle souhlasím. Nemusí mít starost o manželku a dítě, to fakt není její věc, stejně tak nechápu, když manželka řeší nevěru muže s milenkou. Manželství je věc dvou lidí a řešit by to měli právě ti dva. Na druhou stranu si myslím, že pro milenku není ta pozice "druhé" perspektivní, tak proč v takové pozici trávit čas s nespolehlivým mužem?
Odpovědět
@kacenkakaca Určitě. To máte pravdu a také souhlasím s tím, že většinou stejný osud potká i milenku. Prostě se najde znova mladší,nová a neokoukaná.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
když mají malé dítě, tak to dítě taky nějak muselo vzniknout a to by asi jen mezi spolubydlícími jen tak nevzniklo :) já nevěru nenávidím, odsuzuji a pokud má sex s manželkou, vychovávají spolu děti, tak bych mu s prominutím uřízla víte co... :)
Odpovědět
...ptáka... :-D
Odpovědět
přeeesně akorát bych to v tu chvíli ptákem nenazvala, byla by to urážka všech ptáků :D
Odpovědět
Profilova fotka
@akcinaj Myslíš, že nevěra je jenom sex? Jestli ti píše osobní smsky a svěřuje se ti a podobně, už to podle mě nevěra klidně je. Sama bych tohle nesla hůř, než kdyby se manžel jednorázově vyspal s jinou... Už to, že ti tvrdí, že jsou jako spolubydlící, je podle mě špatně (vůči manželce). Z čeho usuzuješ, že si manželka nevšimla?
Odpovědět
Profilova fotka
Krom toho my řeči typu "Ty nejsi zodpovědná za jeho manželku a dítě" připadají trochu alibistické. Na nevěru jsou dva. Pokud vím, že je ženatý, tak je prostě neférové se ho snažit svést. A fakt si nemyslím, že by nutně dotyčný musel k nevěře dojít, kdyby mu zrovna tahle žena řekla ne. Existují prostě okamžiky, kdy má člověk "slabou chvíli" a potřebuje spíš podpořit v péči o rodinu a nasměrovat zpátky. To z něj nedělá chronického nevěrníka.
Odpovědět
Profilova fotka
* mi, samozřejmě...
Odpovědět
Celou dobu jsem ho smerovala k tomu, aby si promluvili, pripadne sli do poradny... To, ze mi psal osobni sms, bylo jeho rozhodnuti, ja je za nej nepsala a nepostrkovala k tomu, aby je psal dal nebo je prevedl do reality. V kontaktu davno nejsme a jsem rada za to, ze jim to doma klape...tedy doufam v to. Ptala jsem se tady kvuli tomu, ze mi bylo zle z predstavy, ze bych malemu diteti rozbila rodinu. Asi nema cenu se tady na neco ptat, stejne me odsoudite :-D jako by se vam nikdy nelibil nekdo zadany... Proste nejsem svata, ale neudelala jsem nic, za co bych se mela stydet, takze me klidne odsudte, ale neni za co
Odpovědět
a navic jsem nikdy nemela pocit, ze za to nejsem zodpovedna za jeho zenu a dite... prave to je to, co me trapilo nejvic a proto jsem se tady i ptala, protoze kvuli zodpovednosti za dite jsem x noci nespala
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?