Restaurace Slunečnice BrnoModrice

Ahoj Holky, nemáte někdo zkušenosti se svatbou v restauraci Slunečnice BRno Modřice? Hledáme s přítelem levnejší variantu a našla jsem i toto, ale byla bych ráda moc za nějakou radu. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Měli kdysi i hospodu slunečnice v černovicich... To jídlo tehdy byl děs a bída.. Ale jak jsou na tom dnes nedokážu říct..
Odpovědět
Profilova fotka
Letos 31.7. jsem tam měl jednu celodenní svatbu s obřadem. Jedná se o novou restauraci cca pro 30 osob. Na jídlo a personál si nemůžu stěžovat. Taneční parket pouze venku cca 3x3m, raut taktéž venku. Po 22:00 se musel ztišit zvuk ohledně okolní zástavby, ale jinak se hrálo až do 2:00.
Odpovědět
Profilova fotka
zde foto z obřadu
Odpovědět
Já jsem tam zažil 2 svatby, z toho jednu letos. Prakticky ve všem můžu souhlasit s DJ Italem. Ten prostor není nijak obrovský, ale na nějakých 30-40 lidí podle mě bez problému. Ale parket byl určitě větší než 3x3, jen je potřeba si to zařídit, aby se to venku zbytečně celé nezaskládalo stoly 🙂 Ztišovat po 22 h se muselo výrazně, proto bych doporučil se poptat i na možnost hrát později uvnitř. Každopádně personál a služby výborné, nemůžu si stěžovat vůbec na nic.
Odpovědět
@jirkaitl Moc děkuji za recenzi. Jdeme se podívat v lednu. Dalo by se s Vámi domluvit na zaří jako DJ?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v září kromě 3.9. a 9.9. (10.9. zatím v jednání, ale už 14 dnů se klienti neozvali) mám zatím volno. viz https://www.djital.cz/kalendar-akci/ Poptávku mi prosím napište do SZ. Děkuji Jirka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?