Prodej šatů USA

Ahoj, kontaktoval některou z vás zájemce o šaty z USA? Stalo se mi to již několikrát a vždy to bylo za velmi zvláštních okolností, takže jsem raději vycouvala..
Odpovědět
Ahoj, tohle se tady řešilo už mockrát. Z USA, Nigérie apod. Jsou to podvody. Šlo vždy o to, že čekali na odeslání šatů a pak že z banky povolí odeslání platby. Peníze pak nikdy nepřišly. Jestli chceš prodat šatky, tak to zkus spíš na českých bazarech :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj holky tak podvod pokračuje dál, bohu díky mě to trklo a balíček jsem neodeslala a platbu žádnou nepotvrdila. Pan se jmenuje Mike Hanks a tvrdí že je z Norska a šaty kupuje pro kamarádovu dceru do USA, nabízí vždy víc než požadujete a ze začátku píše lámavou češtinou a potom jen anglický. Bohu díky anglicky umím tak při překladu mě vše došlo. Dejte si pozor, pana jsem si dala do spamu a telefonní číslo které chtěl boužel musím zrušit a nechat si nové. Tak snad to pomuže další aby nenaletěla a nepřišla o peníze. :-)
Odpovědět
Holky díky za info, zřejmě mi píše ta samá/ samý. Taky mi to přišlo divné, takže aspoň vím na čem jsem.
Odpovědět
Thanks for the email. am from Slovakia but i base here in Scotland since am 10 years Old with my father and mother,i am purchasing this item for my friend has a gift because i promised to buy for her from Check Republic,so i will be paying you 5,500 Kč for the item including the shipping cost via post to Texas (USA) .so let me have your bank details for the transfer of payment BANK NAME, ACCOUNT NAME, IBAN NUMBER , ACCOUNT NUMBER. ..Thanks
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?