Představujeme ti nový design Beremese.cz :-)

Profilova fotka
Milí naši fanoušci, jsem ráda, že vám dnes mohu oznámit skvělou novinku, kterou je vytoužený nový design Beremese! :) Pracovali jsme na něm usilovně a přestože ještě není dokonalý, náš tým vám dnes přináší testovací verzi, kterou naleznete na https://beta.beremese.cz Pomozte nám vybudovat svatební svět a buďte mezi prvními, kteří uvidí nový design. Budeme rádi, pokud se s novou verzí seznámíte, pořádně ji vyzkoušíte a co je ještě lepší, nemusíte to dělat pouze z počítače. Od dnes si víte Beremese pohodlně vyzkoušet i v prostředí mobilního telefonu. A to není všechno. Kromě jiných novinek jsme pro vás připravili nové funkcionality: - sledujte, jaké obrázky jsou momentálně populární: https://beta.beremese.cz/blogs/popular/ - nastavte si výběr témat, které chcete ve fotoblozích sledovat: https://beta.beremese.cz/blogs/my-sel... - prohlížejte si obrázky v galerii v mnohem vyšší kvalitě! Testovací verze má určitě nějaké ty chybičky, ale na jejich opravu potřebujeme vás. Buďte nekompromisní a posílejte nám vaše tipy, nápady a postřehy. Pokud jsme něco přehlédli, řekněte nám o tom. Pokud najdete problém nebo chybu, prosím, nahlaste nám je přímo zde v diskusi. Poskytněte nám co nejvíce informací o krocích, které jste dělali, ve kterém kroku nastal problém, jak se projevil a v neposlední řadě, jaký prohlížeč používáte. Pokud byste k tomu přihodily i printscreen, bylo by to úplně super. Za všechny postřehy budeme velmi vděční, věřím, že díky nim se nám nové Beremese podaří dotáhnout do vymakaný bezchybné podoby. :) Vychutnejte si náš nový design. Doufáme, že z něj budete mít stejnou radost, jako my. :) Miška a tým Beremese
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se to moc líbí! :-) Možná bych si jen pohrála s velikostmi jednotlivých oblastí (nadpisů, odkazů apod.), takto se mi to zdá všechno dost velké a tím pádem to vypadá "přeplácaně". Stačilo by text o trošku zmenšit a mezi levou a pravou částí stránky přidat větší mezeru, celé by se to tak "provzdušnilo". :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@itstereza Ďakujeme za postreh, určite budeme všetko postupne dolaďovať. 8-) Som rada, že sa ti nový dizajn páči :-)
Odpovědět
spadlo mi to pri prihlaseni pres fb 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@zihuatanejo Ahoj, ďakujeme za upozornenie, táto situácia môže súvisieť s tým, že FB poskytuje povolenie k prihláseniu na konkrétnu doménu a nakoľko je toto zatiaľ testovacia beta doména, nemusí to ísť korektne. :-) Štandardné prihlásenie by ale malo byť v poriadku.
Odpovědět
Profilova fotka
@katterinka1 Ďakujeme, sme moc radi, že sa ti nové Beremese páči. Uvidíme, ako to celé ešte "vytuningujeme" :-D 8-)
Odpovědět
Souhlasím s předchozími příspěvky, je to všechno obrovské, zatímco na současné verzi na úvodní straně dojedu dolů na 2 otočení kolečkem myši, na beta verzi potřebuji 4,5. V sekci Magazín je třeba obrovské úplně prázdné místo. Jako celek se mi to líbí, pokud si stránku v prohlížeči zmenším na 75-80 %. Zapracovala bych spíš na funkcionalitě, která je zastaralá, než jen na designu. Dlouhodobě bych třeba ocenila možnost zobrazit si kompletní seznam diskuzí, ve kterých jsou nové příspěvky, ne jen 11, resp. 13 nejnovějších. Pokud jsem třeba včera přispěla do diskuze, ve které jsou nové příspěvky, ale ne z poslední doby, těžko se k tomu proklikává.. Nebo fotoblogy - nějak vylepšit filtrování. Případně mít vůbec možnost si úvodní stránku personalizovat formou třeba nějakých widgetů...
Odpovědět
Profilova fotka
@ellux Ďakujeme za super podnety, určite ich odovzdám kolegom a niečo vymyslíme :-)
Odpovědět
Škoda že tahle změna nepřišla už tak před 5 lety kdy se na tom dalo ještě stavět. Pořád se jen slibovalo a i profesionálové kteří si platí za reklamu byli z toho všeho zoufalí. Dnes už se skoro všechny podobné diskuze přesunuli do skupin na Facebooku kde jsou stovky postů denně.
Odpovědět
Profilova fotka
@jmn76 Ďakujeme za podnet :-) Ja si myslím, že nikdy nie je neskoro, ide len o to, ako človek zmenu uchopí a aké inovácie prinesie aj v oblasti funkcionality a obsahu. Dizajn je jedna vec ale viem, že dôležité je aj to, ako samotný web prispôsobíme aj pre dodávateľov. Pomaly zhromažďujeme podnety aj od PRO a pracujeme na novinkách, ktoré spustíme pri ostrom nasadení novej verzie Beremese. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jmn76 S tím úplně nesouhlasím - jsem také členem různých svatebních FB skupin, ale tam se opakuje několik stejných postů denně, je to nepřehledné, většina uživatelů neumí používat vyhledávání a často mám dojem, že tam inzerují ne tak úplně profesionální profesionálové. :-D Tady mi to připadá přehlednější a líbí se mi fotoblogy i systém diskuzí. :-)
Odpovědět
@itstereza To stejné je ale i tady. Nevěsty taky nepoužívají vyhledávání a ptají se pořád znova. A co se týče fotografů, tady inzeruje úplně každý kdo si zaplatí bez ohledu na to jestli má vůbec ŽL. A když píšete o kvalitě fotek, podívejte se do alb. Opravdu profi fotky tu mají tak dvě nevěsty z deseti. Každý tu vybírá jen podle co nejnižší ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v nové verzi bych uvítala hlavně jednu úpravu. Když prohlížím bazar a kliknu na další stránku, tak mi zůstane dole. Ocenila bych, kdyby po načtení další strany, se načetla zase od shora. Takhle musím projet celou stranu nahoru a pak zase dolu, abych načetla další. Po chvilce mě to přestane bavit. Třeba ve fotoblogu to funguje normálně. Všimla jsem si toho jen v bazaru. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Milí naši fanoušci, testování je u konce a dnes vám s radostí mohu oznámit další skvělou novinku, kterou je oficiální spuštění nového Beremese: https://www.beremese.cz/ 🙂 Chyby můžete nahlašovat prostřednictvím tlačítka "Ohlásit chybu" v pravém dolním rohu. 😎 Připomínky a nápady na zlepšení nebo nové funkcionality můžete dále psát sem do této diskuse. 😉
Odpovědět
Proč mi zmizel seznam svatebních darů?! měla jsem ho na týhle stránce a neměla jsem ho nikde zálohovaný, takže teď jsem slušně řečeno v háji!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím jestli jsem první, ale ten bazar je teď strašný... Hledám jednu věc a musím projíždět X nabídek nového zboží (oprava: objevila jsem teď, že se NOVÉ zboží dá vypnout) , navíc jak už tady bylo psáno, když přejdu na další stránku tak mi stránka nevyjede nahoru, takže musím prohlížet směrem nahoru a pak sjet zpět dolů abych mohla na další stránku a navíc když se třeba dostanu na stánku 10 a kliknu na zboží, které mě zajímá, tak po návratu zpět se vrátím na 1.stránku a nedá se ani přeskočit na kterou stránku chci, takže se musím znovu proklikat na stránku 10. Já teda ani na 10.stránku nedošla, asi po 4. stránce jsem to vypla a radši si to seženu jinde, protože na tohle nemám nervy. Škoda, měla jsem bazar tady ráda a často jej projížděla, díky němu jsem objevila pár věcí, které by mě jinak nenapadlo koupit, ale tohle je fakt hrůza.
Odpovědět
mně zmizel seznam z plánovače "Rok do svatby"... a není tam ani možnost nějaké úkoly vymazat, protože pro nás třeba nejsou relevantní... Nejde ani přidat si vlastní úkoly, vždyť přece každý má nějaké speciality...
Odpovědět
Ještě jsem našla jednu věc... Na fóru jsem byla zvyklá, když mě zaujal něčí příspěvek, tak si v novém okně rozkliknout jeho profil a dál si číst v původním okně ten příspěvek a pak si prohlédnout profil toho uživatele... Teď mi to tu možnost vůbec nenabízí, když kliknu na jméno uživatele, přesměruje mě to na jeho profil na stejné stránce
Odpovědět
Profilova fotka
@anie94 Ahoj, vzniknutá situácia nás mrzí. Nemusíš sa však báť, dary sa vám určite nestratili a zoznam bude dostupný v priebehu dnešného/zajtrajšieho dňa. Kolegovia na tom pracujú. 🙂 Budem informovať hneď, ako to bude dostupné. Miška
Odpovědět
Profilova fotka
@raduushka Ahoj, prosím, robí ti to aj dnes? Kolegovia na tom pracovali a malo by to byť už v poriadku. Prípadne ťa poprosím ešte o info o tom, aký prehliadač používaš. 🙂 Ďakujem.
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela_recht Ahoj, dělá to pořád, stále mě to po zobrazení inzerátu, při kliknutí zpět, háže na první stránku. Na PC mám google chrome a zkoušela jsem i mobilní verzi a tam to dělá totéž.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@misakuba2020 čo sa toho scrollovania týka, keď prejdeš na druhú stranu, stále ostaneš nascrollovaná dole? 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@michaela_recht scrollovani už je v pořádku 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě jsem našla jednu chybku / změnu - u starého Beremese jsem si nastavila, aby mi lidé nemohli komentovat fotoblog (rozjížděly se mi tam pak dlouhé diskuze, což mi nevyhovovalo 🙂 ), ale nyní komentáře opět přibývají a nemohu v nastavení najít, kde to znovu zakázat.
Odpovědět
Profilova fotka
@itstereza Posunula som info kolegom, napíšem počas dňa viac 🙂
Odpovědět
Ptali jste se na názor a když vám ho lidi napsali, nic jste s tím neudělali. Teď jen opravujete jednoznačné chyby - ta beta verze očividně neprošla pořádným testováním, vůbec se to nemělo spouštět... Do Magazínu nejde vložit komentář: "Unsuccessful HTTP response".
Odpovědět
Profilova fotka
@ellux Ahoj, ďakujeme za podnety a za názor. Na nápadoch, ktoré sú skôr dizajnového charakteru alebo by mohli zlepšiť používateľskú spokojnosť vieme pracovať aj priebežne po spustení nového Beremese, nakoľko sa určite budú nápady na vylepšenia a inovácie objavovať stále. Vzhľadom na to, že máme viacero webov a obmedzené množstvo rúk sa však bohužiaľ nedajú zapracovať okamžite. Niektoré používateľské nápady čo sa dizajnu týka však takisto nemusia byť zapracované vôbec. Ako sa hovorí "sto ľudí, sto chutí" a niekedy sa bohužiaľ nedá vyhovieť všetkým. 🙂 Všetko si však zapisujeme, evidujeme a postupne na tom pracujeme 🙂 Ak sa však vyskytne technická chyba, ako v prípade komentára v Magazíne, tie budeme samozrejme opravovať ako prvé. Info o komentároch odovzdám kolegom, prípadne je pre nich lepšie, ak sa takéto chyby ohlásia priamo cez tlačidlo v pravom dolnom rohu "Ohlásit chybu" 🙂
Odpovědět
Zdravím ..napíši to krátce ...uživatelsky nepříjemný program , nepřehledný, zdlouhavý .
Odpovědět
Profilova fotka
Také nemůžu najít plánovač 😒 odškrtávala jsem si zařízené věci a měla přehled co mi ještě chybí. Teď nevím nic. Celkově mi ten nový web přijde nepřehledný. Na starý jsem chodila několikrát denně, čerpat inspiraci před blížící se svatbou, teď sem zajdu sotva jednou denně.
Odpovědět
a ve fotoalbech mi chybí to označení "DNES" nebo prostě něco jako nově přidáno...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?