Otázky ke spuštění služby Profesionálové

Profilova fotka
Ahoj, právě jsme spustili na našich stránkách službu Profesionálové. Pokud budete mít k této službě otázky a nebo budete chtít nahlásit různé chyby s ní související, napište, prosím, do tohoto tématu. J.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslim si, ze nazev sluzby "profesionalove" je klamouci a zavadejici. Protoze to slovo ma nekolik vyznamu. Profesional je odbornik a kapacita ve svem oboru. (nebo-li znalec, mistr, specialista) Stejne tak profesional je kdokoliv si za sve sluzby nechava zaplatit. Napriklad, vsimla jsem si, ze jeden z profesionalu je zacinajici nejmenovany fotograf. Vzhledem k tomu, ze tento fotograf ve svem oboru zacina, jedna se o amatera. (tzn. neprofesionál; znalec oboru nebo činnosti bez profesionální přípravy; dobrovolnik;) Je celkem zvlastni, ze stejneho cloveka lze nazvat amaterem (zacatecnikem) a profesionalem (nechava si za sve sluzby platit) ve stejnou dobu. Prave proto je termin "profesionalove" klamavy. (at jiz cilene ci nikoliv) Chapu, ze tyto stranky potrebuji zdroj prijmu (reklamu), ale vzhledek ke dvojsmyslnosti ci take mnohosmyslnosti daneho terminu "profesional" bych si prala, aby bylo viditelne a zrejme ze se jedna o placenou reklamu. Ja osobne pouzivam termin profesional pro skutecne profesionaly a kapacity ve svem oboru, ci lidi, kteri maji profesionalni kvalifikaci. Pro kohokoliv jineho pouzivam termin amater (prestoze si za sve sluzby ten clovek nechava zaplatit). Myslim si, ze mnoho lidi to chape stejne tak, diky mnohosmyslnosti tohoto slova. Bohuzel pochazime z generace, ktera nepouzivala slovniky pro vyhledani vyznamu slov behem studia. Vyznamy slov byly pouze predavane ustne, ci asociaci a zkusenostmi. Mnoho lidi tedy pouziva nektera slova bez toho aniz by znalo jejich pravy vyznam. Slovnik s vyznamy slov se teprve vysklytl az nekdy po revoluci, ale vice by nam na toto tema mohla rici @dunkahe. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@princezna_kp Ahoj, děkuji ti za odborné vysvětlení slova Profesionál. My ovšem na stránkách Profesionála definujeme trošku jinak - viz PRO pravidla :) U nás se Profesionálové nesoudí dle odpracovaných let, výkonů, děl, úspěchů apod., nicméně ty osobně je tak očividně soudíš a není na tom určitě nic špatného ;-) Nejsem přesvědčena o tom, že je toto téma místem k rozebírání našeho původu, generací a pod. a tak k ukončení tohoto příspěvku přikládám jen naši definici Profesionála: "Slovem “Profesionál” označujeme lidi, kteří na našich stránkách prezentují své služby. Jsou to zejména majitelé firem, živnostníci, marketingoví ředitelé firem atd. Záměrně je nenazýváme “firmy”. Firma není člověk. Za firmu vystupují vždy konkrétní lidé. A takové lidi nazýváme Profesionály."
Odpovědět
Profilova fotka
@jennyska diky za vysvetleni. V tom pripade by bylo fajn, kdyby vase definice pod nadpisem "Profesionalove" bylo napsane ;-) Kdyz na ten nadpis clovek klikne, tak jsou tam jen placene reklamy bez blizsich informaci. Hezkou definici pro to mate, tak proc jej nepouzit? ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@rabit Ahoj, tak abych řekla pravdu, tak si tvé tvrzení: "Diskriminuje firmy, co si tu neplatí reklamu" mohu jen přečíst... Služba Profesionálové ( tedy bývalý Katalog firem ) je tady přeci od toho, aby každý, kdo má firmu nebo je soukromou osobou podnikající, si zaplatil za svou možnou reklamu na tomto webu, propagoval se, komunikoval s uživatelkami, vytvářel si alba apod., ale rozhodně se neskrýval za nicky běžných uživatelek. Pokud se někdo z PROfesionálů chová tak, jak jsi popsala výše, má každý z uživatelů možnost takový "nevhodný" příspěvek označit a nahlásit ke kontrole. To stejné platí i v případě, že ti někdo píše takové zprávy do IP. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Mám dotaz, jsem nová na PRO a chci se zeptat, jak se nejrychleji dozví nevěsty o mé stránce? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@svatebko Je dobré, když o sobě dáte uživatelkám aktivně vědět :-) K tomu slouží: 1. Váš Fotoblog = je to místo, kam vkládáte Alba, Krátké zprávy, Články, které uživatelé hned uvidí, protože Vaše i jejich příspěvky se slévají do jednoho proudu, kde nevěsty hledají inspiraci. Můžete zde prezentovat ukázky svých výrobků, informovat o novinkách, akcích, slevách apod. 2. Fórum = zde můžete nevěstám na základě zkušenosti poradit, a tím s nimi navazujete vztah. Vyhledejte vhodné téma, a zapojte se do diskuze! Pozor, do Fóra nepatří reklama ani kontakty, ale jen snaha poradit, dát tip, vyjádřit názor apod. Tedy přátelskou formou vedete s nevěstami rozhovor. U všech Vašich příspěvků je vždy vidět “PRO”, tedy že jste Profesionál. Uživatelky se přes Váš příspěvek mohou snadno prokliknout přímo na Váš profil PRO. Jste tedy na stránkách více vidět, než když zůstáváte jen v “katalogu”.
Odpovědět
@rabit Rozhodla jsem se, že už přestanu být diskriminována a reklamu si zde budu platit. A to samé může udělat kterákoliv firma. Protože ufinancovat takovýto projekt jen např. pomocí PPC reklamy není asi moc reálné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?