Nevěsta o berlích

Profilova fotka
Ahoj Nevěsty mám konkrétní problém svatba mě čeká 30.8.2014 a před 14dněma jsem si zlomila na několikrát kotník (následovala operace+ šrouby) ted dlaha pak sádra a pak až někdy rehabilitace . Chtěla bych se poptat zda-li některá taky jdete na svytbu o berlích? mě to totiž nemine :-( nebudu moc nejspíš ani došlápnout:-( . Jak jste to měly celý den ,jak jste si to užívaly? a na co se mám případně připravit? Vůbec netuším a jsem z toho vyřízená,potřebovala bych podporu že v tom nejsem jediná! Vím zní to děsně ale podpora by se mi šikla:-) díky moc všem a přeji hezké svatby bez komplikací co mám já. Nikol
Odpovědět
O berlich jsem nebyla, ale...... mysli pozitivne.....vsechno uz stejne mas zarizene a kvuli noze nezrusis svatbu, takze vem si pohodlne boty a ten den si hezky uzij.....proste budes sedet a nebudes pendlovat sem a tam a mozna si to uzijes jeste vic.
Odpovědět
taky je má a došla...neboj:-) http://www.jansyrovy.cz/svatebni-vide...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkus to otočit ve svůj prospěch ;-) Nevěsta je ta, kolem které se má všechno točit, kterou mají na rukou nosit, tak proč to neuvést do praxe? Co takhle sehnat královská nosítka a zahrát si na opravdovou princeznu? Co se obřadu týče, tak budete sedět, první tanec asi vynecháte a užít si to můžeš i bez toho, že budeš pobíhat. Ale nad těma nosítkama bych pouvažovala ;-)
Odpovědět
Neboj, u nás (svatba příští týden) jde pro změnu o berlích ženich - taky po operaci kotníku a bez nášlapu - a věříme, že se to nějak zvládne!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?