Máme nový vzhled Fóra

Profilova fotka
Ahoj, dnes, tj.11.7.2012, budeme po 10.hodině měnit současnou podobu vzhledu FÓRA! S touto proměnou se změní i rozdělení témat do kategorií. Jestliže budete mít ohledně nového vzhledu jakékoli otázky piště je prosím zde na @jennyska. Hezký den :) Jennyska Asmira team
Odpovědět
Profilova fotka
@jennyska ahoj, novy vzhled je fajn, ale mne zmizel odkaz na oblibene skupiny a nemuzu najit ani soukrome skupiny. Ted jsem navic do te nasi prispela, ale neobjevila se nahore jako aktualizovana skupina na seznamu skupin. Je najednou dost tezke ji najit :-N Muzete se na to, prosim, mrknout?? Diky
Odpovědět
Profilova fotka
@yellowbanna Ahoj :) Odkaz na oblíbená témata je už umístěný na hlavní stránce napravo u Fóra a s těmi soukromými také něco uděláme ;-)
Odpovědět
@jennyska Starý systémem fóra mi více vyhovoval. :-|
Odpovědět
@jennyska V dalším vývoji stránek byste mohli přidat různé možnosti řazení příspěvků. Tj. mít možnost řadit podle názvu, podle data zveřejnění, data nejnovější odpovědi či nejnovějšího "pohybu" na stránce příspěvku, počtu odpovědí... Pokud si uživatelky nebudou chtít na nový vzhled zvykat, pak se kategorie mohou umístit třeba do vedlejšího sloupečku a budou spokojeni příznivci obou vzhledů - starého i nového.
Odpovědět
Profilova fotka
@jennyska diky! :-)
Odpovědět
je to teď o hodně přehlednější - líbí se mi to. děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Jen takový drobný detail ke vzhledu Fora a vlastně i samotného webu... Vyskakovací Chat v pravém dolním rohu, neměl by být spíš uvozen: Zanechte nám "Z"právu. místo Zanechte nám "S"právu. ? Díky a hezký večer ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?