Jak vám změnilo beremko pohled na vaši svatbu?

Zajimal by me vas nazor na to, jak vam zmenilo beremko pohled na vasi svatbu. Priznam se, ze po zaregistrovani jsem neverila vlastnim ocim a netusila jsem co vsechno se dnes na svatbach dela/nedela :-D. Nejdrive me napady zaujaly, ale pak jsem si rekla, ze fakt nechci resit barvu podvazku, vyzdobu zachodu, nebo se patlat s kapesnicky na slzy - to je prece starost kazdeho aby si vzal kapesnik. Secteno, postrzeno: nechci svat. denik, nechci resit blbosti - to radsi investuju penize a cas jinam. Nechci mit svatbu v 1 barevnem odstinu, nechci pompony, makrony, toaletaky, holuby, fotobudku.. a co hlavne - nechci utratit za svatbu vic nez 50 000. Chci si ji uzit a nempremyslet nad kravinama kvuli 1 dni ;-). Snad se tady najde nekdo, kdo to vnima podobne :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, když jsem promýšlela svatbu, měla jsem poměrně jasné představy. Potom jsem objevila beremko a přijde mi to tu super. Některé drobnosti, co mě zaujaly, tak jsme na svatbu přidali (třeba tombola, nějaké inspirace), ale myslím, že nějaké šílenství se nekoná:)
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyz jsem objevila tyhle stranky,vzala jsem si z nich, co mi bylo blizke ;-) a poridila jsem tady hodne levnych veci. Zadne silenstvi se nekonalo. Kazda se tady muze inspirovat, jestli si nekdo ze svatby udela prehlidku vsech "nezbytnosti" za ohromne penize - je to jeho vec ;-) I tahle inspirace je tady mozna :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Můj pohled to nezměnilo 8-) Jo a skvěle se tady bavím, beremko je mnohem lepší než kdejakej sociologickej výzkum za miliony :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Joo a nazor nezaujatych holek na saty, boty, uces atd..pro mne k nezaplaceni ! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám představu zevrubnou, ale nějak víc to řešit nebudu. Já tu zjistila, co všechno řeší ostatní, co chtějí mít, co budou mít... o většině těch věcí sem neměla ani páru, některé se mi líbí, jiné ne, ale nějak moji zevrubnou představu moc měnit nebudu. Ale co mi beremko opravdu dalo, tak to je "je to tvoje svatba, udělej si to, jak chceš ty a když se ti tohle nelíbí, mít to tam přece nemusíš." Nějak jsem měla pocit, že bych se měla zavděčit všem a vším, ale jak říká moje sestra a dá se to najít i tu. Stejně se nikdy nezavděčíme všem, tak si to užijme podle sebe:)
Odpovědět
Myslím že je každého věc co si pořídí za dekoraci na svatbu a tady se může inspirovat. Trošku se mi zdá že se tady začíná rozjíždět boj proti všemu co se tady holkám líbí. Začalo to šatama (šlehačkové ) a teď zase všem vadí dekorace. Je to každého věc a každá nevěsta si to má udělat podle svého.
Odpovědět
@svobodpetika Já myslim, že každý může říct svůj názor. Mě se zase zdá, že když na těhle stránkách někdo napíše, že nechce holuby a fotobudku, je automaticky považován za někoho, kdo uráží ostatní..
Odpovědět
já tu zabíjím nudné dny v práci, pročítám diskuze, dobře se u toho bavím (mým favoritem je diskuze o nejhorších svatebních darech), občas i zjišťuju, jak mám hodného chlapa a hodnou tchýni (na mě, ne na sebe navzájem), a co se týče inspirace zatím zjišťuju spíš, co na svojí svatbě nechci než chci, ale pár dobrých tipů jsem taky objevila, např. že šaty se střihem "mořská panna" sluší i normálním ženským a ne jenom Kate Moss a spol.
Odpovědět
Profilova fotka
holky já když jsem objevila beremko, tak jsem propadla šílenství, co všechno musí na svatbě být, postupem času jsem si ale uvědomila, že na svatbě musí být jen to, co tam chceme já a můj partner a líbí se mi většinový názor, udělej si to jak chceš, je to tvoje svatba
Odpovědět
Profilova fotka
Žádné šílenství se nekoná. Moje představa o svatbě je natolik odlišná, že ani inspiraci najít nemohu, ale ráda se koukám na ostatní. Líbí se mi nevěsty v bílých šatech, je o pěkné, ale sama bych je neoblékla. Líbí se mi, s jakými nápady se tady člověk může setkat. A jak jsou některé holky šikovné. Někdo řeší hlouposti, ale pro daného člověka je to věc důležitá. A proto to tady je, mít možnost se svěřit, popovídat si. Takže asi tak :)
Odpovědět
Profilova fotka
stránky se mi nezdají špatné .. když se bavíme o inspiraci, obrázcích atd. Já osobně nebudu mít klasickou svatbu .. bílé šaty, bílé střevíce atd Nechci být jako všechny ostatní nevěsty .. ale to je v podstatě každého věc . Ale pokud jde o to ptát se jiných nevěst, mám si vzít tady to nebo tady to .. a má to mít tady tu nebo tady tu barvu .. to mě přijde mazec. Kdybych žila z názorů druhých tak už bych možná ani nežila :-D .. ale zase záleží na povaze dotyčné či dotyčného. Jen asi kdyby tě ty stránky aspoň trochu nezajímaly, tak by ses nepřihlásila ne? ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemyslím, že by se jednalo o šílenství. Je to stejné jako všude. Viděla jsem tu nevěsty, které řeší, že svědkyně nechce jít v růžovém overalu, který vybraly a zrovna tak nevěsty rozumné, které rády poradily. Ona ta rada ze zkušenosti je k nezaplacení. Některé inspirace jsem pochytila jako zajímavé a sama jsem je realizovala, něco už na mně bylo moc. Moje svatba se líbila mně a mému muži a to je podstatné. Každá nevěsta (i dokonce ženich :-) ) si zaslouží svatbu podle svých představ, ale nemá smysl se nad čímkoli pozastavovat, protože jsme každý jiný. Jediné co tu občas vyčnívá je netolerance k názorům a vkusu druhých, ale to je na netu běžné.
Odpovědět
Článek se načítá
Pravda je, že jsem chvílema propadala panice, když jsem si v některých diskuzích přečetla, co už mají některé nevěsty zařízené. Třeba domluva ohledně hostiny - máme svatbu 24.8., tak jsme jeli do restaurace domluvit podrobnosti až začátkem června. Ale některé nevěsty psaly, jak už tam byly v lednu nebo únoru!! Tak jsem z toho poněkud znervozněla, ale provozní restaurace mi pak sám říkal, že mu přijde zbytečné, jak to některé nevěsty hrotí a řeší jídlo už rok dopředu:-) Ale každopádně se ráda podívám na fotky nevěst, účesy, kytky............určitě je to dobrá inspirace;-)
Odpovědět
Profilova fotka
50 tis maximálně ? To by mě zajímalo jak to chcete udělat.. známá jí měla za 30.. byli na škaredém statku, s vlastním jídlem (bez hostiny-každej upekl, uvařil něco) a šmitec.. Pravdou je že každému stačí ke štěstí něco jiného :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alen_ka hod mi prosím odkaz na tu diskuzi o nejhorších darech, at se taky zasměju :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já mám třeba plánovaný rozpočet 60 000. 40 000 komplet jídlo, pití je odhad, to dopředu přesně nikdo neřekne a 20 000 na ten zbytek. Myslím, že budem mít supr svatbu, protože budem s kamarády a příbuznými, budem si povídat, smát se a tancovat. A nemyslím si, že 50 či 60 je zas nějaký rozdíl... chápu, že někdo má svatbu za 150 00 a myslí si, že za 50 000 je to hnus a hrůza a stejně má někdo náklady 20 000 a je šťastnej, že to má krásný a levný... myslím, že je to o prioritách a o tom, co máme rádi a s čím jsme my nevěsty spokojené a ne o tom, kolik to stálo peněz a jestli nám vařili v grand hotelu mistři kuchaři nebo tetka od vedle přinesla domácí guláš...
Odpovědět
@verunka_86 tady je: http://www.beremese.cz/diskuse/spolec... přeju příjemnou zábavu :-)
Odpovědět
Svatební šílenství se nekonalo, alespoň ne v tom duchu, že nutně musím mít oblečky na kapesníčky, vlaječky s nápisy na párátkách, fotobudka a její papírové kníry a podobné propriety mi přišly nechutně umělé (nic proti těm, kterým se to líbí, ale není to nic pro mě). Ale zase jsem našla nějaké návody na tvoření a něco málo inspirace. Jinak svatbu za 50 tis. vidím jako vcelku reálnou. My jsme měli asi 45 lidí a jsme na 60 tis. (možná něco málo víc) a to včetně prstýnků a obřadu na zámku. Jde o to, co daný pár chce. My neměli klasickou hostinu, ale rovnou zahradní párty s grilovaným prasátkem, takže bych řekla, že takto se dá dost ušetřit (a člověku odpadnou starosti co s lidmi, kteří na hostinu zvaní nejsou a na párty ano). Ano, nic nás nestálo půjčení party stanu a ani spřežení (díky kamarádi :-) ), ale i tak myslím, že pokud nebudu chtít svatbu v grandhotelu, tak není nic nereálného se do těch 50 tis. vejít.
Odpovědět
Já když jsem přišla na beremko, tak jediné co jsem věděla bylo, že se budeme brát a že máme zamluvené datum. Ale kde vlastně začít a co to obnáší jsem neměla potuchy. Jasně že mám mamku a kamarádky, ale všichni jsou minimálně 400 Km daleko a ve městě, kde teď bydlím nikoho neznám, natož kam jít pro šaty, pro kytky, dort atd. Našla jsem tady spoustu zajímavých a hlavně užitečných informací, které věř mi nešli vygooglit. A hlavně spoustu ale spoustu inspirace - co se týče svatebního oznámení, kytky, šaty jsem si koupila tady na bazárku- díky bohu za to. Inspirovala jsem se výzdobou na auto. A ráda se koukám na to co mají ostatní tradičního i netradičního. Samozřejmě že občas kroutím hlavou nad tím co všechno za blbosti a zbytečnosti si některá nevěsta dokáže pořídit natož na sebe obléci. Ale taky obdivuji zručnost některých dam a umění všechno pěkně sladit. Směju se těm hádkám v diskuzích a nechápu ty nevěsty, které kritizují jiné. Jak jsem psala jsem v cizím městě, kamarádky tu nemám. Takže si občas nepřipadám tak sama, když vidím jak ostatní řeší svoje přípravy na svatbu a mají ty samé problémy jako já - i když já už mám teda po svatbě :).
Odpovědět
Profilova fotka
Já se názorově přikláním k @svobodpetika - tato stránka existuje pro ty, kteří inspiraci na svatbu hledají - za tímto účelem sem proto chodí,ne? (to je i můj případ). Ti, kteří svatbu tolik řešit nechtějí a jsou tady z toho "šílenství nevěst" zhusedni, sem chodit nemusí - nebo je snad někdo nutí? My, co svatbu řešíme do větších detailů akceptujeme názor těch, kteří chtějí svatbu jednoduchou a to samé ale očekáváme od druhé strany. Ano - klidně si tu vyjádřete názor, že svatbu zařizujete v jednoduchém stylu, ale když za to přidáte komentář jako "já přece nepotřebuji ve svatební den pompony, kapesníčky, holubičky a nevím co ještě" tak mi to přijde, jako byste se té druhé straně, která o toto právě stojí - vysmívali:( Nevím - ale mě to přijde jako kdyby holky, co nechtějí děti chodili na modrého koníka a prosazovali tam názor, že život je jednodušší bez dětí. Ať si každý svatbu a potom i život zařídí jak chce - já razím heslo 100 lidí, 100 názorů, ale jde o to vyjádřit svůj názor tak, aby ostatní neurážel.
Odpovědět
Osobně si myslím, že tady žádné šílenství neprobíhá :). Beremko je skvělé hlavně kvůli inspiraci a co si z ní každý vybere, to je na něm. A pak bazar, to je úplná paráda. Za pár kaček se dají sehnat krásné věci, jsem z toho nadšená. Baví mě koukat na svatební alba, opět inspirace. A jestli má někdo pompézní svatbu na zámku nebo malou svatbu na zahradě, to neřeším. Každý podle svého gusta, podle svých představ a možností. Co je pro jednoho krávovina, pro druhého to může být krásným symbolem a naopak. Neřešte to holky a všechny si zařiďte svatbu tak, jak chcete :). Vždyť je to váš den!
Odpovědět
Co kdo má je mi jedno.Někdy snad malinko považuji za šílenství,když má např. někdo půl roku do svatby a plaší, že nic nestíhá a je na to už málo času
Odpovědět
Profilova fotka
@luj89 Taky jsme neměli tyhle všemožné kravinky a i tak nás stála svatba sto tisíc ... jen poznámečka, že i když omezíte spóóóustu blbostí, tak to může stát víc než 50.000,- Kč ;) Samozřejmě záleží hlavně na počtu lidí, místě konání atd. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
co je to ta fotobudka?? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@luj89 myslím, že se nás tu takových najde dost...pohled na svatbu mi registrace zde nezměnila..zkrátka si ji stále plánujeme, tak jak chceme my..ano, je to hezké se podívat na fotky holek, jak jsou šikovné a mnohé si samy vše vyrábějí..já na to nemám čas, ani prachy, ani nervy..obejdu se bez takových kravinek. Ono je to spíš o povaze té dané nevěsty, toho páru, co si rozhodnou..někdy mi to přijde, aby se nevěsty nepřetrhly, aby to neměly přeplácané, když chtějí všechno možné...např. fotobudka-mě se to nelíbí, je to taková kravina...no proti gustu...ať si svatbu udělá každý jak chce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@trinix01 voe já bych řekla, že je to něco jako kadibudka =-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky..tak my taky šílet nebudeme..svatba nás vyjde do 30tisíc pro 15 lidí...všechno jsme si tak nějak zařizovali,vyráběli a platili sami...myslím si,že než mít miliony zbytečností na svatbě,které mi pak budou ležet bůhví jak dlouho doma jen kvůli tomu že je třeba neprodám si radši penízky ušetřím a zajedem si s budoucím manželem někam na pěknou svatební cestu :)...nebo si pořídíme něco jiného do domácnosti :)...
Odpovědět
@niqy Svatba se dá uspořádat v extrému i skoro zadarmo (při variantě, kdy není hostina, nejsou prstýnky a člověk si na sebe vezme oblečení, které má doma a nekupuje nové). Dál už člověk vybírá podle svých finančních možností a podle toho, kolik je ochotnej za konkrétní položky dát. Někdo chce mít luxus šaty a šetří na hostině, někdo to radši projí a propije na úkor výzdoby atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Upřímně ze začátku mě beremko celkem ovlivnilo :-( , ale potom jsem z toho naštěstí dostala :-), Uvědomila jsem si, že i kdyby svatba byla jen obřad a pak posedět někde s nejbižšími, tak je stejně nádherná, jak za 50 000 :-). S přítelem jsme celkem mladí, každý nám říká, jestli jsme normální tak brzo se brat, ale nám to je jedno :-), i když svatba nebude luxusní, bude to nejkrásnější den :-). A řešit podvazky a to všechno.. vůbec :-). Nemáme oběd zařízený, chceme jenom rauty, všechno si budem dělat sami :-), je to neobvyklé, každý se diví, ale bude to náš den :-)
Odpovědět
@verrusska Tím, že jsem napsala, že nechci pompony a makronky někoho urážím? Tomu moc nerozumím.. Znamená to, že když někdo řekne, že CHCE pompony a makronky, tak uráží mě? Já jen vyjadřuju svůj názor a jestli se to někomu nelíbí, tak mě to sice mrzí, ale každý má právo na svůj názor a já jsem nikde nenapsala, že někomu beru jeho názor, tak prosím respektujte ten můj.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?