Diskuze na beremku

Ahoj, tak nějak tady koukám a pročítám všechno co tady nevěsty píšou a tak nějak se divím co všechno tady na sebe nevěsty prozradí a co všechno tady dokážou řešit a rozebírat. Trošku mě zaráží proč se tady řeší soukromé věci s naprosto neznámými lidmi místo toho aby si to vyřešili doma s partnerem a budoucím mužem. Pomůžete mi to prosím vysvětlit? nějak to totiž nechápu. (Myslím že ve většině případů drahý nastávající ani netuší co jeho partnerku trápí, co prožívá a co potřebuje vyřešit protože to nevěsta řeší pouze zde. )
Odpovědět
@cvalinozka356 Já si myslím, že tady se sešli lidičky ve stejné životní situaci ( jako na každém podobném fóru) a pokoušejí se zde najít odpověď na praktické i osobní problémy, které se před nimi v období před svatbou objevily....to, že příspěvky jsou někdy jako osobní zpověď, jen dokazuje, že to nevěsty neberou na lehkou váhu a různé nedostatky a vztahové nesrovnalosti si uvědomují.... a snad si i samy ve své hlavě lépe srovnají to, co zde napsaly a začnou to řešit DOOPRAVDY se svými protějšky. Protože SDÍLENÁ BOLEST JE POLOVIČNÍ BOLEST a nikdo asi nečeká, že tady dostane nějaké rozhřešení od ostatních. A ještě bych ráda napsala, že SDÍLENÁ RADOST JE DVOJNÁSOBNÁ RADOST a toho pěkným důkazem jsou uveřejněná svatební alba. Přeju Všem pevné nervy před svatbou a hodně štěstí!
Odpovědět
@cvalinozka356 Možná proto,že to tu je vlastně anonymní,tak holky najdou odvahu se někomu vypovídat. A je fajn zjistit,že ty samé problémy má i někdo jiný než já sama. A myslím že po té "zpovědi" tady se mnoho holkám uleví.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahoj chtela jsem se zeptat jak je to s volnem na svadbu ?pracuji v obchode kde se pracuje i o vikendu a svadbu budeme mit v pondeli ,tak na ktere dny mam narok na volno?dekuji
Odpovědět
@cvalinozka356 Co mě opravdu zaráží, tak rozebírání osobních témat uživatelkami, které tu nevystupují anonymně, a ještě se tady nezdráhají zveřejnit například vyplněné formuláře z matriky včetně rodných čísel, oznámení s adresou bydliště, informace o tom kdy vysadila antikoncepci, frekvenci sexuálního života, a navrch ještě fotku své dělohy. No a k tomu všemu fotku manžela, kterej nejspíš netuší, kolik toho o něm vědí cizí ženské napříč republikou. :-D @alca1971 Máš nárok na placené volno v den svatby (pondělí) a jeden den neplaceného volna na přípravu svatby. Jen nechápu, co ten dotaz dělá v tomhle tématu.
Odpovědět
@cvalinozka356 tak třeba já, já bych se vdávala až bych brečela, a ne není to proto že chci být jeden den za princeznu, ale protože svého chlapa miluju a už mi nějak nejde přes pusu přítel...tak říkám občas můj muž a to hovoří za vše...a když sama vím, že ještě než přijde na řadu svatba tak nejdřív se musí pořešit bydlení a pak to možná přijde na řadu. Ale myšlenkám na svatbu se zkrátka neubráním...a tak než abych prudila svou drahou polovišku, radši se vybouřím tady. Podívám se na fotky, přečtu diskuze, občas přispěju troškou do mlýna...samozřejmě že o tom s drahým občas většinou v žertu něco prohodíme...a mě by nevadilo být aspoň zasnoubená i když by to třeba nebylo do roka a do dne(jo jako když jsem po zarytém odmítání na Nový rok vysupěla na Ještěd, zrovna nasněžilo, cesta místy kluziště, já po úrazu páteře...no zkrátka bomba:D a kdyby se nahoře dostavilo něco jiného než drahým naslibovaný dobrý pocit, že jsem to zvládla, nebylo by to špatné, ale co nadělám :D) Souhlas občas se tady probírají hodně soukromé věci, ale občas se s nejbližšími o jistých věcech hovoří nejhůře.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?