coverphoto
Neaktivní

zuzkaviden

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 26. srp 2019
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
21 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
květiny
flora 'n art
Moje sestřenice, floristka působící v okolí Chiemsee. Kromě naprosto geniálně vyřešené kytky pro nevěstu, věneček a korzáž pro ženicha a náramek pro svědkyni se ujala i výzdoby. A výsledek překonal naše očekávání.
víno
vinotéka richter
Přišli jsme, poradil, vzali jsme si ochutnávku, vybrali a bylo. Jednoduchá domluva. Víno bylo na komisi, takže žádný stres, že něčeho bude málo/moc.
ubytování
krásná samota
Na Krásné Samotě jsme měli obřad i hostinu. Je to opravdu kouzelné místo na okraji Českosaského Švýcarska. Klid, příroda, pole louky lesy. Chata je krásně zrenovovaná a umožňuje ubytování pro asi 17 lidí. Nicméně hostinu uvnitř spíš neuděláte. Chce to stan. My měli veliké šapitó, ať je vše pod jednou střechou. Šapitó o velikosti 16x22 m se v pohodě vešlo. Jen teda k dispozici je "jen" misto. Jídlo, pití, stan, výzdobu... vše si musíte zařídit sami. Za to se ale klidně dá přespat na zahradě ve stanu, počet předávajících na místě majitelé neřeší.
koláče
mamka s bráchou
Dělané s láskou. Tajný tip - namáčet celé do másla s hoooodně rumem ;-)
svatební oznámení
dělali jsme si sami
Nápad vzniknul spontánně na jednom z našich výletů
svatební prsteny
auronia
Doba koronavirová nás donutila objednávat online a protože jsme neznali ani velikost prstýnků, bylo to ještě o chlup komplikovanější. Auronia (Německo) umožňuje s vlastním konfigurátorem navrhnout prstýnek dle Vašeho přání. Před objednáním ještě zašlou zkušební prstýnky (z keramiky) v objednané velikosti + o velikost menší a větší. Nám ani jedna nevyhovovala a tak jsem si vyžádala ještě "mezivelikost", kterou nám bezproblémově a bez příplatků taky zaslali. Prstýnky jsem měla doma asi 14 dní, abych je mohla testovat dostatečně dlouho. Objednané prstýnky pak přišly do 14 dnů, nicméně mužův byl asi o 2 velikosti menší 🙈 servisní linka se mnou ale problém aktivně řešila, bez příplatků jsme prstynek zaslali zpátky a velice rychle nám poslali nový ve správné velikosti. Bylo vidět že se zákazníkem mluví, problémy řeší a řeší je rychle. A hlavně jsem se vždy dovolala!
svatební šaty
nalezeny na facebooku
Odkoupené z druhé ruky, člověk se o ně pak aspoň tolik nebojí. Ještě je možná vynesu někam do lesa a pak je asi pošlu ještě do světa.
fotograf
vladimír kaštyl
Láďa je profesionál každým coulem. V podstatě jsme o něm až na skupinové focení nevěděli. Já se teda absolutně fotit neumím, on si mě ale uměl nasměrovat tak, aby z toho vznikly opravdu hezké fotky. S čistým svědomím doporučuju, i když pochybuju, že takového fotografa je vůbec třeba doporučovat. Ty fotky jsou reklamou samy i sobě.
zuzkaviden přidala 15 nových fotografií
18. čvc 2020

Ta nejpohodovější párty našeho života

(72 fotek)
VYBRALI JSME