coverphoto
Neaktivní

zuzi.a

Zuzi
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 17. led 2010
Info o svatbe
Svatba byla 11. 6. 2011
4697
dní po svatbě
Aktivita
13 příspěvků ve fotoblozích
4 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (31)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +26
Svatební album
Zuzi a Dawid
11. 6. 2011 Plzeň | 30 fotek
svatební šaty
Halifax, Pronovias
doporučuji
doprava
KT bus
Autobusova doprava z hotelu v Nepomuku na obrad do Plzne a zpet. Vsichni hoste byli moc spokojeni a nikdo se nam diky tomuto reseni neztratil :)
hudba
OKIII band
Super kapela, uzasny repertoar a jeste lepsi hudebni doprovod nasi svatby. Tancili a bavili se snad uplne vsichni hoste. Jinak skvela spoluprace, diky nim jsme meli jedinecny prvni tanec s zivou doprovodnou hudbou. Pisnicku "What the world needs now" nacvicili jen a jen pro nas :)
svatební prsteny
Zlatnictví Rýdl - Zásnubní a snubní prsteny.
Krasne a jedinecne prstynky s upravou podle nasich predstav a za skvelou cenu :)
ubytování
Hotel U Zeleného stromu, Nepomuk
Popsano vyse u hostiny :)
hostina
Hotel U Zeleného stromu, Nepomuk
Misto hostiny jsme vybirali s ohledem na mnozstvi zahranicnich hostu a dostatecnou velikost salu. Z Plzne a okoli se nam zalibilo prave v Nepomuku. Hotel U Zeleneho stromu byl pro nas skvelou volbou jak svou vyhlasenou kuchyni a obytovacimi prostory, tak krasne dekorovanym salem s balkonem a terasou. Byli jsme nadseni ze spoluprace personalu hotelu, vysli ochotne vstric veskerym nasim pozadavkum, specialne pro nasi svatbu vyrobili kulate stoly !!!, nechali usit na ne i zidle potahy a domluvit bylo mozne opravdu cokoliv. Sal jsem mela k dispozici uz v patek rano,mohla se tak ucastnit priprav salu a spolu s personalem hotelu priravit vse na nasi perfektni hostinu presne podle mych predstav. Opravdu skvele jidlo, na ktere hoste peli ody. Specialne grilovana masa byla vynasena az do nebes. Uzasni byli take cisnici, kteri se nam ochotne venovali do rannich hodin a personal hotelu. S ohledem na pocet hostu take cena ubytovani i hostiny byla vice nez prizniva. Proste vse bylo na 1*.
kostel
Katedrála sv. Bartoloměje v Plzni
Panu Mons. Emilu Soukupovi vdecime za perfektni pristup, krasny obrad a vsechnu pomoc, ktera byla u nasi mezinarodni svatby potreba. Udelal pro nas s uzasnou ochotou vse, co jsme si prali a jeho pozehnani si velice vazime. Se stejne skvelym pristupem jsme se setkali u pani kostelnice ohledne vyzdoby a take pani varhanice ohledne hudebniho doprovodu. Ze svatebniho obradu byli nadseni opravdu vsichni a bez techo uzasnych osob by se neobesel.
kameraman
Gabriela Homolová - Fotografka Gabriela, Plzen
Z Gabci videoklipu jsou vsichni vcetne nas nadseni, trefila se presne do naseho vkusu. Jeji videa jsou opravdu JINA a to v tom nejlepsim slova smyslu :) Stejne jako Zuzka skvele zapadla do nasi svatby a je krasne pozorovat, jak ji tato prace bavi :).
Žádné příspěvky