coverphoto
Neaktivní

zuzanie85

Zuzka  /  38 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 24. úno 2015
bydlí v městě Nymburk
Info o svatbe
Svatba byla 25. 6. 2016
2835
dní po svatbě
Aktivita
30 příspěvků ve fotoblozích
12 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (4)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +100
Svatební album
Zuzka a Vašek
25. 6. 2016 Nymburk | 104 fotek
účes
Mirka Šťastná
Moje družička, kamarádka a zároveň má dvorní kadeřnice. :-) Za dopoledne učesala nejen mě (nevěstu), ale i všechny družičky (včetně sebe) a svědkyni. To byl teda výkon!!! A to ještě i ráno pomáhala zdobit místo obřadu! Účes vydržel až do prvního deštíku...pak se začal pozvolna měnit (ale to už mi bylo jedno, užívala jsem si plnými doušky krásné chvíle s mými nejbližšími a to pro mě bylo v tu chvíli nejvíc důležité). Vlasy ani make-up jsem vůbec neřešila.
dorty
Cukrárna Anna Nymburk
Paní Karásková s dcerou....úžasné a vyhlášené cukrářky z Nymburka. Upekly nám nejen vynikající dort, ale i sladkovsti do sladkého baru. Vše moc dobré a z těch nejlepších a kvalitních surovin. Navíc přijeli ráno na místo svatby a osobně sladký bar zaplnily cukrovím a postaraly se o předání svatebního dortu paní provozní z restaurace. Byla jsem jim za to moc vděčná. Skvělá spolupráce!!!
hostina
Kavárna Na Staré poště Nymburk
Úžasné místo, které má ducha a neuvěřitelné charisma. Krásný prostor jak pro obřad, tak pro hostinu. Vynikající a vstřícná obsluha. Úžasné jídlo. Ubytování pro novomanžele + 2 pokoje pro hosty, bazén, zázemí pro přípravu "utajené" nevěsty. Perfektní spolupráce, profesionální přístup. Dokonalost sama!!!
hudba
Muzikant a DJ - Radim Keith
Zpěvák, moderátor a DJ v jednom. Nejlepší volba, co může být. Žádné velké kapely. Radim je velice spolehlivý, dorazil s přestihem, sám si nachystal veškerou aparaturu, světla, apod. Moderoval např. rozbalování vybraných svatebních darů, krásně zpíval, držel se instrukcí, které jsem mu připravila (playlistu). Hrál až do tří do rána. Naprostá spokojenost!!! Doporučuji!!!
fotograf
Tom Klíma PHOTOGRAPHER
Profesionální fotograf (spíše ateliérových a exteriétových fotografií), manžel kamarádky, skvělý člověk, který nezkazí žádnou legraci. Bylo to fajn a focení jsem si moc užili.
květiny
Květiny MM Žďárský Mestec Kralove
Svatební květiny přesně podle mých představ a zadání...mladé talentované floristky s šikovnými ručičkami. Příjemné ceny. Rozhodně doporučuji!!!
kameraman
sazachi VIDEO
Svatební video absolutně předčilo naše veškeré představy a očekávání. Kamil je výborný kameraman s citem pro detail a s chutí pro svou práci. Podařilo se mu zachytit emoce, sílu okamžiku - je velice akční a nepostojí dlouho na jednom místě. Pro hezký záběr udělá vše. Je velice přátelský a společenský a zároveň maximálně profesioinální a spolehlivý. Na místo svatby přijel dobrovolně s předstihem, aby si prošel okolí a promyslel scénář, zůstal s námi až do pozdních nočních hodin, video sestříhal v krátkém čase. Absolutní spokojenost!!! Nemám co vytknout, klidně bych do toho šla znova!

Včera mi dorazily mé krásné svatební botky. Jsou moc pěkné, krajka neškrábe, ostatní části včetně podpatku jsou saténové s jemným nádechem smetanové - ivory (ale myslím si, že by se klidně mohly vzít i k čistě bílým šatům, jsou opravdu jen s lehkým nádechem). Moc pohodlné, dokonce uvnitř vyměkčené, podpatek tak akorát - cca 9 cm...JENŽE JSOU MI VELKÉ!!!! 😞 Mám velikost nohy 38, takže pokud by měla některá z budoucích nevěst s velikostí nohy...

Milé nevěsty, potřebovala bych sehnat kytičky na skleničky - stejné nebo podobné jako na obrázku. Nevíte náhodou, kde bych je mohla koupit? Barva - meruňková (jako na obrázku) nebo případně i bílá, smetanová. Děkuji

Milé nevěsty, neviděly jste náhodou v některém ze svatebních salónů (Praha a okolí - východně od Prahy) podobné svatební šaty? Děkuji 🙂

2 fotky