coverphoto
Neaktivní

zupl

Z.P.
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 27. pro 2012
Info o svatbe
Svatba byla 20. 4. 2013
4024
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Duben 2013
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Svatební album
Z.P. a L.L.
20. 4. 2013 Karviná | 3 fotky
květiny
Lejka crafts
Kytice absolutně nádherné. Přestože jsem si objednávku vymyslela narychlo, tzn. sotva měsíc před termínem, nebyl problém vyrobit kytici pro nevěstu, další tři pro maminky a svědkyni a korsáž pro ženicha. Vše nádherné a za bezva cenu.
svatební prsteny
GOLDEX - snubní prsteny
Ocelové prsteny, krásnější než na obrázku. Manželův bylo třeba vyměnit, výborná domluva, přišel včas, peníze po poslední koruny vráceny.
svatební šaty
Salon Angelika, Ostrava
Milý majitel, ochotný, na první pohled odhadl mou velikost a ukázal mi šaty, které by se mu na mě líbily, a byly to opravdu ONY! Prostě profík na svém místě! Ceny vyšší, ale často mají akci 40% sleva na půjčovné a pak je to v pohodě.
hostina
Jaškovská krčma pan Jiri Choleva
Komunikace příjemná a vstřícná, přístup na msítě pak ještě lepší. Vše, co jsem si vymyslela, mi bylo splněno. Výzdobu zajišťovali sami a byla krásná, květiny na přání. Jídlo bezkonkurenční, všichni se mohli uchválit. Sladké a alkohol jsme měli vlastní. Cena více než báječná!
fotograf
Rosťa Mžik
Perfektní přístup, krásné momentky, vzhledem k hroznému počasí máme jen pár aranžovaných fotek s manželem, ale ty stojí za to. Navíc perfektní cena!
Žádné příspěvky