coverphoto
Aktivní

zannast

Steva  /  28 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 24. lis 2019
bydlí v městě Ostrava
Info o svatbe
Svatba byla 14. 8. 2021
958
dní po svatbě
Aktivita
12 příspěvků ve fotoblozích
62 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (11)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Svatební album
Svatba a vzpomínky
14. 8. 2021 Frýdek-Místek | 3 fotky
svatební šaty
Elody – šaty a prsteny
V lockdownové době koronaviru pro mě bezkonkurenční. Šaty jsem si mohla vyzkoušet v pohodlí domova. Šaty jsou nádherné, byly velmi pohodlné a vydržela jsem v nich téměř až do konce. :)
catering
JK Catering, Mokré Lazce
Rychlá komunikace a domluva. Jídlo bylo vynikající. Velmi bych chtěla poděkovat za výborné služby a velmi chutné jídlo. Všem opravdu moc chutnalo a vychvalovali si náš bohatý a netradiční raut. Největší úspěch měla polévka, tatarák, guláš a zákusky. Také bych ráda poděkovala paní, která to na místě celé řídila a organizovala. Profesionální přístup, jakýkoliv problém okamžitě řešila, nic pro ni nebyl problém, všechna přání a požadavky ihned plnila.
kameraman
LUKÁŠ FURST
Video prozatím nemáme, ale věříme, že bude dokonalé. Lukáš je pohodový, milý a profesionální. Natáčení s ním bylo velmi příjemné. Děkujeme a těšíme se moc na výsledek. :)
make-up
Petra Grézlová Make-up Artist
Petra je úžasná osůbka! Profesionální, milá, sympatická která umí vykouzlit ten nejhezčí make-up a účes na světě! Díky ní a jejímu veselému duchu, odpadl můj počáteční stres ve svatební den a i přes všechny nešvary jsem se díky ní cítila opravdu v pohodě, už během zkoušky jsme se smíchy popadaly za břicho a bylo tomu tak také ve svatební den. Taky jsem si připadala velmi krásně a vypadala jsem jako princezna. Všechny jsem na první pohled dostala do kolen a vše krásně drželo celý den. Účes vydržel útok družiček i divoké tance a make-up byl bezchybný i přes obrovské vedro. Petru určitě doporučuji, pokud si ji vyberete, rozhodně neuděláte chybu!
fotograf
Fotografka Hana Stránská
Hanka je prostě a jednoduše úžasná fotografka. Umí vykouzlit opravdu nádherné fotky. Moc jí děkuju za vše, co pro nás udělala. Doporučuji na 200%!

45 dní do svatby a já mám pocit, že nic nestíhám. 😃

  • a_mysakovicovaA to počkej až to bude 4 dny 😃
    • Anisek Anetka SrnkovaMáme svatbu 21.8 a máme zatím jen vyrobené vyvazky zařízený dort svatebni šaty jdu vyzkoušet zítra a jeste máme zajištěnou hudbu a objednané prstýnky 😂
    • zannast
      AUTOR
      @a_mysakovicova  No jooo, tak držím pěsti ať vše krásně vyjde! 🙂
      • a_mysakovicova@zannast  Děkuji 🙂 zatím tak nějak vše běží jak má, já se spíš těším, nervy mi přijdou až v pondělí ráno 🙂