coverphoto
Neaktivní

zannast

Steva  /  28 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 24. lis 2019
bydlí v městě Ostrava
Info o svatbe
Svatba byla 14. 8. 2021
973
dní po svatbě
Aktivita
12 příspěvků ve fotoblozích
62 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (11)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Svatební album
Svatba a vzpomínky
14. 8. 2021 Frýdek-Místek | 3 fotky
svatební šaty
Elody – šaty a prsteny
V lockdownové době koronaviru pro mě bezkonkurenční. Šaty jsem si mohla vyzkoušet v pohodlí domova. Šaty jsou nádherné, byly velmi pohodlné a vydržela jsem v nich téměř až do konce. :)
catering
JK Catering, Mokré Lazce
Rychlá komunikace a domluva. Jídlo bylo vynikající. Velmi bych chtěla poděkovat za výborné služby a velmi chutné jídlo. Všem opravdu moc chutnalo a vychvalovali si náš bohatý a netradiční raut. Největší úspěch měla polévka, tatarák, guláš a zákusky. Také bych ráda poděkovala paní, která to na místě celé řídila a organizovala. Profesionální přístup, jakýkoliv problém okamžitě řešila, nic pro ni nebyl problém, všechna přání a požadavky ihned plnila.
kameraman
LUKÁŠ FURST
Video prozatím nemáme, ale věříme, že bude dokonalé. Lukáš je pohodový, milý a profesionální. Natáčení s ním bylo velmi příjemné. Děkujeme a těšíme se moc na výsledek. :)
make-up
Petra Grézlová Make-up Artist
Petra je úžasná osůbka! Profesionální, milá, sympatická která umí vykouzlit ten nejhezčí make-up a účes na světě! Díky ní a jejímu veselému duchu, odpadl můj počáteční stres ve svatební den a i přes všechny nešvary jsem se díky ní cítila opravdu v pohodě, už během zkoušky jsme se smíchy popadaly za břicho a bylo tomu tak také ve svatební den. Taky jsem si připadala velmi krásně a vypadala jsem jako princezna. Všechny jsem na první pohled dostala do kolen a vše krásně drželo celý den. Účes vydržel útok družiček i divoké tance a make-up byl bezchybný i přes obrovské vedro. Petru určitě doporučuji, pokud si ji vyberete, rozhodně neuděláte chybu!
fotograf
Fotografka Hana Stránská
Hanka je prostě a jednoduše úžasná fotografka. Umí vykouzlit opravdu nádherné fotky. Moc jí děkuju za vše, co pro nás udělala. Doporučuji na 200%!

Tak jdeme pomalu do finále! Poslední měsíc! 💛💛

45 dní do svatby a já mám pocit, že nic nestíhám. 😃

Přesně 100 dní! 💛 Asi bych se pomalu měla dát do výroby jmenovek, co stále odkládám. 😀

Svatební šaty objednány a zaplaceny, jupííí! Konečně by se taky mohlo oteplit a začít kvést sedmikrásky, které potřebuji na finální výzdobu svatebního oznámení. 😃 A také se pomaličku dávám do výroby jmenovek na stůl. 🙂 Pozvánka na rozlučku se svobodou je odeslaná a zbytek nechávám na svědkyni a družičkách, které již začínají plánovat. 🙂 Ještě 4 měsíce! Říká se, že to uteče jako voda, ale mě to zatím moc neutíká, už aby to bylo, protože...

Tak tento víkend jsem si poprvé za celou dobu plánování svatby (rok) vyzkoušela svatební šaty. Už 9x byla má zkouška ve svatebních salónech zrušená nebo přesunutá. Rozhodla jsem se tedy využít Elody Home, kdy posílají tři své modely domů na vyzkoušení. Do šatů jsem se zamilovala a konečně se cítila jako nevěsta! 🙂 Trochu jsem se toho bála, ale vše proběhlo hladce. Takže mám vybráno, konečně objednávám svatební šaty! 🙂