coverphoto
Neaktivní

zabinkazabata

  /  44 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 30. říj 2011
Info o svatbe
Svatba byla 21. 7. 2012
4269
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
8 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
instrukce pro svatebčany
Svatebni agentura Freylach - Tereza Rydlova
Tady velke VAROVANI !!!!!!!!! Upozornuji vsechny nevesty aby si daly na Terezu POZOR! Terezu jsem najala na poskytnuti kompletniho svatebniho servisu. Sice je 3x levnejsi nez velke agentury, ale pokud chcete mit bezstarostnou svatbu, tak se ji vyhnete velkym obloukem, Tereza si dokaze vymyslet neskutecne lzi, 2 dny pred nasim priletem do Prahy nam oznamila, ze ma v sobotu zkousky na Vysokou, takze se s nami nemuze setkat ve stanoveny termin, vypne si mobil aby jsme se ji nemohli dovolat. Lhala, ze odevzdala prelozene papiry na matriku, kdyz jsem pani matrikarce mesic pred svatbou volala jestli ty papiry tam opravdu jsou, tak mi oznamila ze tam pod nasim jmenem nic nema. To uz bylo na nas opravdu hodne. Nakonec jsme ji mesic pred svatbou odvolali z cele organizace a priprav, jeji chovani a pristup je absolutne NEPROFESIONALNI. Vyse uvedene dodavatele jsem si vyhledala a kontaktovala osobne, vetsinu pres doporuceni nevest na Beremese. Tereza nema zadny podil na pripravach, koordinaci a uspechu nasi svatby.
hudba
Svatební kvarteto - Klárka Moldová
Hudebni doprovod svatebniho obradu - Skvela volba, hudba se k prostoru Vrtbovske zahrady moc hodila, navodila svatecni atmosferu a umocnila silu okamziku, dekujeme.
hudba
DJ Hanza z produkce DJ Filipa Trojana
Jednani s Filipem probehlo bez problemu, pres email i osobne. Vyber hudby byl odsouhlasen predem. Honza se mohl i pres jazykovou barieru pokusit komunikovat s hosty...
květiny
Moje Kytice - p. Markéta Šichtová
S pani Marketou jsem se jako s jedinym dodavatelem, za celou dobu priprav nesetkala a vse jsme resily bez problem pres email. Pripravila nadhernou kyticku pro nevestu a svatebcany, ale i vyzdobu refektare i venkovni terasy. Pani Marketa je velice sikovna, ma spoustu napadu a vysledek vysledek predcil nase ocekavani. Vse dovezli a odvezli dle domluvy – Dekujeme.
make-up
Lucie Průžková make-up artist & hair stylist
Lucka je moc prijemna a vsichni hoste mi pochvalovali, jak mi to v ten den sluselo :-) Make-up se nerozmazaval a uces vydrzel po cely den.
Ochotny personal, slecny pomohly s vyberem, do satu, upravy na miru, doplnky. A jsou v centru Prahy, cimz mi odpadla dlouha cesta do Zlicina, Stodulek, atd.
dorty
Erhartová cukrárna
Myslim ze tady jiz bylo psano nekolikrat a potvrzuji, dorty a svatebni kolacky jsou ty nejlepsi v Praze. Mnam.
doprava
Sedop taxi
Tato spolecnost ma jako jedina povolenky na Terasy, cimz byla nase volba jasna Jednani s panem majitelem bylo korektni, Auta byla pristavena vcas.
Žádné příspěvky