coverphoto
Neaktivní

wewa87

Veronika
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 21. čvc 2015
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 21. 6. 2016
2829
dní po svatbě
Aktivita
3 příspěvky ve fotoblozích
31 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +6
Svatební album
Veronika a Toník
21. 6. 2016 Benešov | 10 fotek
svatební prsteny
šperky4you
Damaškovou ocel jsme si vybrali pro její symboliku a navíc se nám velice líbí. Oba jsme hodně aktivní, takže jsem preferovala prsten bez kamenů a aby hodně vydržel, protože ho nehodlám kvůli každé "blbosti" sundávat z prstu :D
rozlučka se svobodou
Kamarádky
Kdo se může pochlubit, že měla rozlučka dvě části? No já :D První bylo kino a pak šup do baru na pár drinků. O týden později jen obecné info, co si vzít na sebe a v kolik dorazit :) Jelo se na výlet a já neměla tušení, co se bude dít. Nakonec to byl den plný zážitků, navštívily jsme zámek Veltrusy s komentovanou prohlídkou a pak si prošly zahradu zámku, která byla neskutečně krásná a taky velmi rozlehlá :) Poté jsme přejely k hoře Říp, kde dříve ani jedna z nás nebyla a šup pořádný výšlap. Nahoře jsme si v klídku sedly a bouchly šáňo :) Pak se pod horou konal piknik, jen to trošku překazil déšť, takže následoval piknik v autě (pecka :D) a jak poslední jsme přejely do Roudnice, kde jsme to zakončily kafem či zmrzlinou a hurá zpět do Prahy. Moc vám holky děkuju, rozlučka se vážně povedla :)
květiny
Pejcha Vlastimil - Květiny
Do květinářství jsem vešla jen s představou barvy kytky a že by měla být kulatá. Slečna mi velmi ochotně poradila a nastínila, jak by kytka mohla vypadat. Vzhledem k tomu, že jsem si to ani tak neuměla přesně přestavit, tak jsem se nechala překvapit. Kytka i ostatní kytičky a korzáře byly velmi krásné, byla jsem nadšená :)
make-up
Make-up Artist - Hair Stylist Petra Mužíková
Petra je neskutečná profesionálka a krásná osobnost. Její práce perfektní, vše ladí do posledního detailu. Pomohla mi do šatů a dokonce pomohla trošku vyspravit šaty, neskutečná žena :) Moc jsem si to s ní užila a rozhodně bych neměnila.
svatební šaty
Vejvodová Jitka Písek,protivín
Šaty jsem si nechala šít a dopadly dle představ, jsou neskutečně nádherné :)
výslužky
Zelenkova cukrárna, Praha 15
Do výslužek jsme si zvolili jejich banánové řezy a všichni se blaženě olizovali :)
koláče
pekárna Benea
Jejich koláčky byly fantastické, nebyly přeslazené a všechny se snědly :D
dorty
pekárna Benea
skvělý dort dle mého požadavku :)
Žádné příspěvky