coverphoto
Neaktivní

vvveronikaaa

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 25. kvě 2015
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 21. 5. 2015
3257
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
svatební prsteny
BISAKU Snubní prsteny
Krásné prstýnky, výrobala byla rychlá a jednání příjemné.. Doporučuji!!
květiny
La Florista - svatební kytice a květiny
Svatební květina byla krásná a hlavně čerstvá. Jednala jsem s velmi milou slečnou/paní, která přesně pochopila co chci a připravila krásnou kytici... Nechali jsme si dělat i korsáže a myrthy, které nám v den svatby dovezli až domu a vše za velmi krásnou cenu.. Můžu jen doporučit!!
make-up
Lucie Průžková make-up artist & hair stylist
Další úžasný člověk na kterého jsem během příprav na svatbu narazila.. Lucie má zlaté ruce, je strašně šikovná a nejen, že dělá make-up, ale i češe, což je skvělé.. V den svatby za vámi přijede, takže nemusíte nikam jezdit.. Díky ní jsem si připadala jako princezna!! Jsem moc ráda, že jsem jí poznala..
svatební šaty
Svatební salon Maggie
Mají nádherné šaty a jednání je skvělé.. Šaty mi museli zmenšovat, nebyl s tím absolutně žádný problém a bylo to v ceně..
dorty
Dorty Mifa
Doporučuji, dort byl nádherný a chutnal výborně. Nechali jsme si také dělat makronky, které byly moc dobré a v krásné krabičce.. Bylo vidět, že si s tím dali práci..
fotograf
Hana Skácelová - svatební a portrétní fotografie
Hanku můžu všem na 100% doporučit, je to naprosto úžasný člověk a profesionál! Fotky od ní jsou nádherné, jsem šťastná, že jsme na ní narazili!!!
Žádné příspěvky