coverphoto
Neaktivní

veronikaveche

Veronika Bíró  /  31 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 12. čvc 2015
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 3. 9. 2016
2786
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
ženichův oblek
BANDI VAMOS Brno
Může se stát, že i na obsluhu počkáte, nicméně to stojí za to. Obchůdky jsou překrásné, obsluha extrémně profesionální - postaví vás do kabinky a poletují kolem, vše před zrcadlem zašpendlí a upraví, abyste po hodině a půl odcházeli s dokonalým oblekem i doplňky, který už nepotřebuje žádnou další úpravu. Cena úžasná, Bandi dělá podle mě nádherné a kvalitní obleky, které si může dovolit opravdu každý.
květiny
LaTulipa
Květiny,korsáže, květinová výzdoba, výzdoba na auto, tím to ale nekončí - spousta kontaktů ohledně další svatební výzdoby (v naše případě ještě rautové sukně na stoly za skvělou cenu). Marcelka je úžasně šikovná a má obrovské srdce. Všechno s úsměvem a tak neuvěřitelnou vřelostí, jakoby to byla vaše nejlepší kamarádka, co vám pomáhá před svatbou. Na základě schůzky, kde jsme si sladily spolupráci a vyjasnily přání a představy jsem obdržela zpracovaný cenový návrh s fotografiemi pro představu, z něhož jsem si potom finálně vybírala. Přesně jsem tedy předem věděla, do čeho jdu, i tak mi ale svatební kytice vyrazila dech a předčila má očekávání. No, nebylo divu, protože pro Marcelku je ze všeho nejdůležitější, aby nevěstě při spatření kytičky zazářily oči :)
šperky
Zemánek-Bijou
Neskutečný výběr opravdu velmi originálních a překrásných šperků, doplňků a bižuterie, česká výroba, skvělá kvalita a navíc pokaždé velmi milá obsluha :)
doplňky nevěsty
Svatební salon Star - Brno
Jak jsem již psala v doporučení u svatebních šatů - v salonu Star vše v ceně půjčovného šatů, výběr veliký.
svatební šaty
Svatební salon Star - Brno
Prošla jsem 8 salonů v 5 městech. Ačkoliv sice salon Star na první pohled narozdíl od těch ostatních neoslní žádným luxusem, je to nejlepší volba. Obě paní majitelky jsou velice příjemné a ochotné (což kupodivu ve svatebních salonech není vždy úplnou samozřejmostí), opravdu dobře a upřímně poradí a mají obrovský výběr šatů i doplňků. Pokud se vám líbí šaty v nevyhovující velikosti, nevadí, nechají vám je ušít na míru, navíc klidně i s nějakou vizuální úpravou podle vašich představ, a to pořád za jednu cenu půjčovného (bez příplatků) která je navíc v Brně opravdu bezkonkurenčně nejnižší. Nabízejí různé slevy k ostatním dodavatelům (my využili nabídky svatebních oznámení a kontakt na úžasného pana zlatníka). V ceně půjčení šatů jsem dostala i závoj (opět ušitý na míru, protože takový, jaký jsem si představovala, nebyl), 2 různá bolerka (jelikož jsem se na místě nemohla rozhodnout, které je lepší), palerínku a krajkové paraplíčko. Velmi příjemným překvapením byl podvazek (opět podle vlastního výběru) jako dárek.
dorty
Veronika Riedlová, cukrárna u Kulaté
Verča je umělkyně a srdcařka. Opět jsme se setkali s obrovskou ochotou, dostali jsme velmi pestrou ochutnávku - musím říct, že lepší dorty a kombinace chutí jsem ještě nikdy nejedla. Překrásné i na pohled, přesně podle mých představ, s dovozem až na svatební stůl, pro záruku, že dorty dorazí v pořádku. Navíc velmi férové nastavení ceny - neúčtuje se za kila, ale za porce.
svatební oznámení
KyoPrint s.r.o.
Nádherná oznámení, velký výběr, příjemná cena, obrovská ochota při vytváření a různých změnách grafického návrhu, bezproblémový a rychlý dotisk i na poslední chvíli, kompletní sortiment (oznámení, jmenovky, svatební menu....)
hostina
Restaurace a penzion Fino Club, Brno Modřice
Krásná prosluněná restaurace, oddělené prostory pro hudbu a tanec, zvlášť prostor pro raut s barem a malinkatý salonek, který jsme využili jako perfektní fotokoutek. Areál klubu je uzavřený, pokrytý trávníkem s množstvím prolézaček a atrakcí pro děti, o které se tím pádem nemusel nikdo starat, ale ani strachovat. Jídlo vynikající (lze vyzkoušet během Dne otevřených dveří, kde se podává degustační svatební menu - perfektní nápad!!!), jednání s paní majitelkou je velmi příjemné, vyhověla každé naší prosbě, co neměla, zajistila - úžasné. Svatební apartmán se snídaní jsme dostalo zdarma, ubytování pro naše svatební hosty za lepší cenu. Nabízí i výzdobu, čehož jsem sice nevyužila, ale i přesto jsem se setkala s obrovskou ochotou přijít si restauraci vyzdobit podle mých časových možností. Jinde bych si svatební hostinu ani nedokázala představit.
Žádné příspěvky