coverphoto
Neaktivní

veltlinka

K.
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 14. led 2014
bydlí v městě Hodonín
Info o svatbe
Svatba byla 22. 3. 2014
3687
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
3 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +12
Svatební album
K. a R.
22. 3. 2014 Hodonín | 16 fotek
svatební auto
veterán Škoda MB 1000, rok výroby srpen 1965
Co dodat, byl to náš "mazlík" :-) Navíc parádní barva, která myslím, že k nevěstě opravdu sluší. Pořídili jsme s ním mnoho fotek nejen my, ale neodolali ani někteří svatebčané :-). Jedná se o plně funknční, čisté a krásné auto, o které se majitel velmi dobře stará. Cena včetně řidiče a přistavení do 1000 Kč/hod (cena se může lišit pouze v závislosti na místě a vzdálenosti přistavení). Veterán v Hodoníně. Více info u mě do zpráv..
dorty
Romana Pelikánová, Strážovice
Paní Pelikánová vyrobila dort dle mého přineseného vzoru. Hlavně chuťově byl skvělý.
účes
Lenka Poláková, Dubňany
Tady jsem neváhala.. a opět se vyplatilo :-)
make-up
Pavlína Slavíková, Dubňany
Super.
hudba
Sboreček z Dubňan
Hudba na obřadu. Holky jsou skvělé. Některé písně nacvičili dle mého přání, většina písní bylo v angličtině, vícehlasé, moderním svěží. Včetně All you need is love, které všechny dostalo.
svatební prsteny
Zlatnictví Lužice- Lenka Motyčková
Prsteny vyrobeny dle vzoru - fotografie, kterou jsme přivezly. Ještě jsme se mohli podívat na zkusební verzi, kterou pro nás paní majitelka vyrobila. A vzhledem k tomu, že prsteny byly vyrobeny z přineseného zlata (prsteny a šperky, které již nenosíme), vyšly cenově opravdu moc dobře! Skvělá volba.
květiny
Jana Longaverová, Kyjov/ Brno (Pokojík, Brno)
Stejně jako výzdoba.
fotograf
VASVAfoto - Václav Švaňhal
Vaška jsme vybrali zcela náhodně, když nás zaujaly jeho fotografie, na které jsme na netu narazily. A jsme za to rádi :) Velmi dobře se nám komunikovalo a bylo to vše uvolněné. Kromě samotného "aranžovaného focení" jsem vlastně ani nepocítila fotografovu přítomnost, což moc oceňuji. Výsledné fotografie jsou přesně takové, jaké jsme si představovali. Zachyceno je plno podařených momentek a portrétní fotografie působí přirozeným dojmem a líbí se nám barvy i způsob zachycení okamžiku. Fotografie byly hotové do 3 týdnů a ještě jsme kromě webové verze alba a videoklipu dostali 50 fotografií vytištěných v krásné dárkové krabičce se 2 DVD s přebalem z našich fotografií. Vašek je pečlivý :) Doporučujeme!
Žádné příspěvky