coverphoto
profesionál

Urbis Foto

Fotograf na svatbu
Celá ČR
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Motivace pořídit co nejlepší a neoriginálnější fotografie je to, co mne neustále posouvá dopředu a svatebním fotografiím dávám opravdu maximum. Mám rád pocit z dobře odvedené práce a také z radosti svatebčanů když fotografie uvidí. To je ta nejlepší odměna, kterou fotograf může dostat!!!
Profesionální fotograf Martin Urbánek, přichystaný nabídnout kvalitní fotografické služby právě během Vašeho velkého dne.
731620414
Třebíč, Brno, Znojmo, Jihlava, celá česká republika
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
O nás

Svatba, jakožto vstup do nové éry života, je jedinečným a neopakovatelným okamžikem v životě člověka. Této dokonalé chvíli však předchází mnoho a mnoho hodin plánování a příprav. Ať už se jedná o shánění svatebních šatů, doplňků, vhodného make-upu, svatebního oznámení, kytic, aut, kapely, tak samozřejmě nesmí chybět velmi důležitá osoba, a to vhodný svatební fotograf a kameraman. Ony překrásné okamžiky si zaslouží být zachyceny v ryzí podobě, aby byly pro Vás opravdu nádherné a nezapomenutelné...

Ukázky naší práce
  • +24

Zdravím kolegy fotografy. Je tu někdo, kdo by mohl místo mne v termínu 7.7.2017? rozpočet cca. 10 tis., svatba se bude odehrávat na Třebíčsku, Vysočina.

Urbis FotoPRO přidal novou fotografii
2. srp 2013

Svatební radosti

(50 fotek)

P + D

(44 fotek)