coverphoto
Neaktivní

tomisi

Míša
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 5. srp 2013
Info o svatbe
Svatba byla 28. 6. 2014
3562
dní po svatbě
Aktivita
23 příspěvků ve fotoblozích
28 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Svatební album
Míša a Tomáš
28. 6. 2014 CZECH_REPUBLIC | 3 fotky
kameraman
Jan Trnka Productions
Krásné video
fotograf
Marketa Novak - svatební fotografie s půvabem ...Kateřina Zvolánková
Katka je opravdu profík, je přirozená a umí pracovat i s lidmi, co se neradi fotí :-) Markétka byla na svatbě jako host, ale její fotky mají jedinečné kouzlo a jsou přesně podle mého gusta. Navíc je to úžasný člověk, který vám poradí a pomůže.
popůlnoční šaty
Svatební salón Maya - Praha
doporučuji
účes
Markéta Bartáková
Paní pracuje dohromady se Simčou Bártovou, obě jsou opravdu moc fajn. Asi jsem divná já, ale bohužel účes se taky dost rychle rozpadl. Focení už nevydržel, tak mi ho stále fotografka upravovala :-) Nevím, kde se stala chyba :-D účes jsme zkoušely dokonce dvakrát, stejně jako makeup nejprve krásný a pak už jsem tam měla jen takové hnízdečko a to bych neřekla, že jsem dělala něco extra divokého.
make-up
Simona Bártová - vizážistka
Líčení bylo sice krásné, ale bohužel vůbec nevydrželo. Je fakt, že bylo dost teplo, ale začala jsem se roztékat už po obědě. Nebýt mojich družiček, které mě neustále upravovaly, byla bych jak rozteklá zmrzlina. Jinak paní je moc milá a ochotná, líčila mě i na ples a bohužel ani jedna zkušenost nedopadla příliš pozitivně asi chyba xichtu :-D I přes ostatní skvělé reference já bohužel doporučit nemohu.
dorty
Svatební dort - cukrářka Yard resort, Svatební dort a dorty pro rodiče - Marcela Podhradská, Cupcakes dort- Wincake
Hlavní dort byl objednán z Yardresortu a musím říct, že opravdu nezklamal. Byl překrásný, lehoučký a všem moc chutnal. Další dorty byly od naší známé, která je dělá pro radost, ale jsou často lepší než od profesionálů. Rozhodně nezklamala. Cupcakes dort - ochotný přístup, dort byl krásný, moc se nesnědl, protože byli všichni už přecpaní. Ale rozdal se a všichni si ho chválili :-)
hostina
Yard resort Předboj
Krásné místo, výborné jídlo a moc milý a ochotný obsluhující personál. Jediný, kdo dojem z celého místa kazí je nová paní provozní P. Borůvková. S ní jsme bojovali opravdu drsně - naprostá neochota, přístup k zákazníkovi=0, nasazené ceny vyšší než mají běžně, plus samozřejmě ve výsledku naúčtovány poplatky za takové kraviny, že rozum zůstává stát. Ve výsledku, díky všem ostatním věcem, vše dopadlo dobře, chce to jen ostré lokty.
koláče
Jitka Kinterová
Cukroví nazdobené jak z pohádky a ještě k tomu výborné :-)
Žádné příspěvky