coverphoto
Neaktivní

teufelspeti

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 30. led 2012
Info o svatbe
Svatba byla 13. 7. 2013
3940
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
  • Květiny
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
svatební prsteny
http://www.zlatnictvi-kalas.cz/
Prsteny jsme si navrhovali s manželem sami, s tím, že pan Kalaš nám pomohl naše návrhy dotáhnout do dokonalosti a vznikly z toho nepopsatelně nádherné prsteny. Děkuji za to a vřele doporučuji!
make-up
Lucie Borák Jandová
Make-up jsem měla také od Lucie Borák Jandové a perfektní. Dva dny před svatbou se mi udělal opar, Lucie ho dokázala zamaskovat tak, že opar není nikde vidět. Lucko, díky! a dámy, doporučuji tuto kouzelnici, která přesně ví, co se k Vám hodí!
účes
Lucie Borák Jandová
Vau, nic jiného nemohu říci...Pani Borák Jandová je kouzelnice. Dokázala neuvěřitelné a já jsem se cítíla jako princezna! Krásný účes, dokonalá práce, perfektně držel a hlavně, strašně milá pani. S ní je spolupráce jedna báseň. Dojela za mnou, kam jsem potřebovala, komunikace s ní naprosto bezvadná.Doporučuji!
květiny
Petra Rájková Vsetín
Tahle pani květinářka je na svém místě. Přiěla jsem s představou a ona ji dovedla k dokonalosti...květiny pro maminky byly nádherné, jemné a decentní, květina pro svědkyni byla přesná změnšenina mojí, korsáž pro ženicha, svědka a mládence byly nádherné a moje kytice, nad ní se srdce smálo a já plakala štěstím. Výzdoba na stoly - perfektní! Doporučuji!
svatební šaty
Salón Sandra Valašské Meziříčí
Velmi milé pani, kdykoliv jsem přišla s tím, že si nejsem jistá, ony mi ukázaly, že ty šaty jsou dokonalé a také byla. Vydržela jsem v nich celou noc, vůbec jsem je necítila, padly jak šité přímo na mě. Šaty mají v salónu čisté, voňavé. Zkoušet můžete jak dlouho chcete, pani prodavačky kolem mě běhaly s milým úsměvem a trpělivostí, až jsem je obdivovala. Doplňky, kabátek, pompadurka, deštníček doladily mé šaty k dokonalosti! Mohu jen doporučit!
dorty
Hana Slováčková,dorty Vsetín
Před touhle paní smekám! Nejkrásnější dort, který jsem kdy viděla, přesně vystihla mou představu, a chuťově byl famózní. Lehký, slavnostní...prostě neskutečný. Jednání s paní Slováčkovou bylo strašně příjemné, vždy mi vyšla vstříc, ochotná, milá a hlavně moc šikovná! A cena byla neskutečně příjemná.
civilní obřad
Patriot Camp Držková
Nádherné místo jak pro obřad, tak pro hostinu. Nejlepší jídlo, všichni si moc pochvalovali tataráček, selátko, řízečky, domácí dekanou a jejich soté, je nepopsatelné! Já jsem se nemusela starat o to, zda jídlo nehcabí, vše měla na starosti obsluha. Dokonalý servis, počínaje neustále čistýma kalíškama na slivovici, přes permanentní doplňování jídla a pití, cukroví, frgálů, plnění mých požadavků, jejichž vyřizování probíhalo vždy s úsměvem a vstřícností, až po servis druhý den, kdy nám jíslo zabalili, abychom si ho mohli odvézt s sebou. Z penzionu jsme mohli odjet, kdykoliv behem dne, takze jsme si jeste krasne odpocinuli a nechali doznivat zazitky z predchoziho dne.
fotograf
Patrik Sikel, Vsetín
Doporučuji!!! Dokonalá spolupráce, nejlepší fotograf, nádherné fotky. Příjemný, pohotový a ty fotografie jsou dokonalé. Dokáže vymyslet neuvěřitelné věci!
Žádné příspěvky