coverphoto
Neaktivní

tereza82

Tereza
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 23. srp 2010
bydlí v městě Praha - západ
Info o svatbe
Svatba byla 25. 6. 2011
4652
dní po svatbě
Aktivita
22 příspěvků ve fotoblozích
174 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +110
Svatební album
Tereza a Martin
25. 6. 2011 Praha | 114 fotek
květiny
Tereza Kvítková, Praha
Kamarádka zahradnice, má v Praze zahradnický ateliér. Dělá i aranžérství. Kytičky udělala podle mých představ. Vydržela celý den, všem se líbila. Maminky, svědkyně i babičky byly spokojené!
svatební prsteny
GOLDEX - snubní prsteny
Krásný prstýnky, super cena, příjemná obsluha. Pobočka v Brandýse nad Labem, ale vyplatilo se nám tam jet.
účes
Helena Brůnová
Moje kamarádka, úžasná kadeřnice Helenka Brůnová. Nejdřív mi v po udělala dokonalou barvu na vlasy-přesně podel mých představ a pak mi na hlavě vykouzlila tak nádherný účes, že jsem se musela i sama pochválit, jak mi to slušelo:) Ženich byl nadšený, rodina obdivovala. Účes krásně vydržel celý den, a to jsem tančila jak divá:) Helenku vřele doporučuji, je skvělá, milá a moc šikovná!!!
make-up
Adéla Bartáková Make up Artist
Úžasná vizážistka, navíc velmi příjemná a ochotná. Nalíčila mě tak, že když jsem se viděla, tak mi ukápla slzička:) Nemohu než jen doporučit, protože líčení od ní bylo super, vydrželo celý den a všichni mě chválili, jak mám krasný make-up. Spokojenost a nadšení!
ženichův oblek
Adina Praha 7
Oblek pro manžela i oblek pro syna, dokonce pro mého mladšího bratra-vše z jednoho salonu. Včetně mých šatů. Což bylo super při vyzvedávání i vracení.
svatební šaty
Adina Praha 7
Krásné šaty, velký výběr, skvělý ochotný personál. Můj manžel viděl pár fotek na kterých jsem si zkoušela šaty a žádný se mu nelíbily. Nakonec jsem šla do Adiny, našla ty "svoje" a můj manžel byl ráno v šoku, jak jsem se mu v nich líbila (ty dopředu neviděl). Takže spokojenost! Doporučuji!!!
koláče
maminka
Koláčky a dortíky byly pečení v rodině, takže děkuji mamince, sousedce a mamince švagrový za upečení. Byly moc dobré!
hostina
Pizzerie Maják, Praha 13, Stodůlky
Krásná restaurace, skvělý personál, naprostá spokojenost. Vše podle mých představ. I děti se v dětském koutku a i ve venkovním koutku vyřádili. Všichni byli místem nadšení. Super svatební nabídka jídla, za příjemné peníze. Restaurace je hned u metra, takže je možno nechat auto, jet metrem a vyzvednout druhý den. www.restaurantmajak.cz
tereza82 přidala 2 nové fotografie
23. čvn 2011

Plány na svatbu

(55 fotek)